Inspiratie De mooiste jungle prints

Magali, Content creator mode & lifestyle

Voel je een met de natuur en kies tijdens je verre reis voor kleding en accessoires met exotische prints. Van bloemenprints tot palmbomen en een mix van beiden, ontdek de verschillende jungle patronen.

Tropische sferen

Twijfel je aan een volledige look in jungle print? Ga dan voor accessoires met exotische vibes. Kies voor een trendy heuptas+ met palmbladeren print of ga voor een lichte sjaal+ of tulband van het merk Moment by Moment+ met tropische print en voel je helemaal op je plek in de jungle.

Een met de natuur

Exotische prints op bikini's en badpakken passen uitstekend bij het vakantiegevoel. Met deze bikini van Banana Moon+ ben je klaar voor een verfrissende duik en voel je je een met de natuur.

Jungle Duik

Een print met bladeren geeft een instant junglegevoel. Je kunt jezelf er niet alleen koelte mee toewuiven, maar er ook een frisse duik in nemen. Zoals in dit badpak van Banana Moon+ met vrolijk palmbladeren motief.

Exotische elegantie

Een jurk mag zeker niet ontbreken in je koffer. Met een exemplaar zoals deze van Sandro+ met exotische bloemenprint heb je verder niets nodig. Een paar sandaaltjes+ eronder en je bent klaar voor een dag in de zon.

Op reis 2019 Verre reis

Ontdek nog meer inspiratie voor de mooiste verre reis