Cosmetica

Een salonwaardige look die je zelf kunt creëren

Zelfliefde is nog nooit zo belangrijk geweest. Een verzorgd uiterlijk is niet alleen representatief voor de wereld om je heen, ook is het een afspiegeling hoe jij je van binnen voelt. Trakteer jezelf op een salonwaardige look die je met de juiste haarverzorging producten heel gemakkelijk vanuit huis kunt creëren.

Gecreëerd door
SheinaRedacteur

Supersonisch

Prachtig verzorgd haar dat speels meedanst met iedere beweging geeft een boost aan je dag. Geniet iedere dag van dit gevoel met de  Dyson Supersonic haardroger  met flyaway accessoire. Deze föhn bevat intelligente warmteregeling waardoor haarbeschadiging voorkomen wordt. Aan de hand van de verschillende opzetstukken kun je jouw haar niet alleen drogen, maar tegelijkertijd ook stylen. Tover pluizig haar om in een gladde, glanzende coupe. Of gebruik de diffuser of het opzetstuk met brede tanden voor prachtige natuurlijk gevormde krullen.

Haarverzorging tot in de puntjes

Sterk en gezond haar is veerkrachtig. Door weersomstandigheden, lage weerstand of intensief gebruik van styling tools kan de natuurlijke balans van je haar uit evenwicht raken. Droog, dof haar en gespleten haarpunten zijn veelal een teken van haarbeschadiging. Wees lief voor je haar en trakteer haar op  haarverzorging  dat herstelt en hydrateert. Een aantal van onze bestsellers zijn:  No.8 Bond Intense Moisture Mask  van Olaplex,  Hydrating shampoo  &  conditioner  van Moroccanoil en  Legendary Amazon Oil  van Rahua.

 • Bestseller

  Moroccanoil

  Hydrating Shampoo

  27,-
 • Moroccanoil

  Hydrating Conditioner

  27,-
 • Bestseller

  Olaplex

  No.8 Bond Intense Moisture Mask - haarmasker

  + CadeauGift
  29,50
 • ghd

  Cordless Styler Unplugged - stijltang

  + CadeauGift
  335,-

4 van 8 artikelen gezien

Lees meer