Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Een magische reis

Samen is het magisch

De boodschap van dit feestseizoen is er één van inclusiviteit. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt. Jong of oud. Dit feest vieren we samen online én in de winkels. Zo kun je genieten van unieke etalages en bijzondere evenementen, persoonlijke wenskaarten voor ouderen schrijven en een beroep doen op onze speciale kerstshoppers. Laat je meenemen op een magisch avontuur met Robbiii de Robot.

Op avontuur met Robbiii

Robbiii is een robotje met menselijke eigenschappen, geprogrammeerd om mensen samen te brengen. Hij doet dit aan de hand van eeuwenoude verhalen over liefde, samenhorigheid, vriendschap en verbondenheid. Verhalen voor jong en oud, groot en klein, waarin niets onmogelijk is. Al die magische verhalen zijn ook te zien in onze etalages. Kom langs en verwonder je of bekijk onze inspiratie online.

Persoonlijke kerstshoppers

Van 11 t/m 24 december staan onze kerstshoppers in onze winkels voor je klaar met raad en daad. Hoe kort of lang je lijstje ook is, jouw persoonlijke kerstshopper helpt je alles snel te vinden. Verzeker jezelf van een zorgeloze kerst en boek een afspraak in één van onze winkels.

Personalisatieweekend

Op 14 en 15 december maakt de Bijenkorf van (bijna) alle cadeaus een persoonlijk geschenk. Laat het hele weekend horloges, sieraden, parfums, champagneflessen, cosmetica, overhemden, badjassen, lingerie en nog veel meer producten gratis personaliseren. Klik hier voor meer informatie.

Magie in de Bijenkorf Rotterdam

Van 7 november t/m 31 december komt de magie van de feestdagen tot leven in de Bijenkorf Rotterdam. Stap in de mysterieuze polar express op de parterre en laat je door een sprookjesachtig landschap meevoeren naar een magische wereld op de 4e etage.

Reserveer snel een plaats en maak kennis met Robbiii’s magische wereld.

Schenk een feestwens

Schenk ouderen een mooie feestwens. Van 25 t/m 13 december staan er in al onze winkels boxen waar jij een feestelijke kaart kunt inleveren. Schrijf de boodschap op een Feestseizoen- of Robbiii kaart en lever deze in bij de kassa/inpakbalie. De Bijenkorf draagt zorg voor de verzending, zodat de ouderen hun feestwens ontvangen.

Alles voor de feestdagen Samen is het magisch

Beleef een magisch feestseizoen met onze stijlvolle dresscodes, prachtige kersttafels, betoverende cosmetica en verrassende cadeaus