Winkels & Openingstijden
Klantenservice

TOP 10 De top 10 cadeaus voor de gastheer of gastvrouw

Geschreven door

Merel, Content editor

Of je nou op de koffie komt of blijft eten, de gastheer/vrouw waardeert het altijd als je een kleinigheidje meebrengt om hem of haar te bedanken voor de gastvrijheid.

LAMPE BERGER Sprankelende geurkaars

Met deze sprankelende kaars creëer je een knusse sfeer in huis. Een ideaal presentje voor elke gelegenheid.

AYTM Globe vaas

Deze speelse vaas zal niet misstaan in zijn/haar interieur. Maak het cadeautje af met een mooie bloem voor een heerlijke geur.

NEUHAUS Truffel bonbons

Met deze ambachtelijke chocolade zit je altijd goed tijdens speciale momenten. De bonbons bestaan uit zes heerlijke recepten verpakt in een kleurrijke doos.

FOOD STORIES Champagne

Een chic cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de gastheer/vrouw. Met een heldere, strogele kleur en delicate mousse is deze champagne heerlijk voor bij of na het eten.

GREEN LIFESTYLE STORE Coffea arabica plant

Weer eens iets anders dan het standaard bosje bloemen. Met wat groene vingers en een paar minuten tijd kan jouw gastheer/vrouw binnen no-time genieten van deze zelf geplante Coffea Arabica plant.

RITUALS Luxe geurstokjes

De geur van verse vijgen doet je zelfs tijdens het koude winterse weer denken aan de warme dagen, waarop de lucht is gevuld met de geur van rijpe vruchten uit het Verre Oosten.

DOING GOODS Dessertlepel set

Na een kerstdiner is er altijd ruimte voor een dessert met deze gedetailleerde gouden dessertlepels.

BOSKA Kaasplankje

Is de gastheer/vrouw toch niet zo’n zoetekauw? Dan is een kaasplankje een perfecte afsluiter van een diner of handig voor bij de borrel. De benaming van het soort kaasje kan op de plank geschreven worden mocht de gastheer/vrouw hier nog geen kaas van hebben gegeten.

POLS POTTEN Zandloper

Deze elegante en decoratieve zandloper gevuld met goudkleurig zand is een echte eyecatcher voor een tijdloos interieur.

DE BIJENKORF Truffel boltaart

Heerlijk om mee te nemen als je op de koffie gaat. Deze truffel boltaart is gevuld met een romige chocolademousse, hazelnootpraliné en chocoladebiscuit. De taart is afgewerkt met een donkere glassage. Dat smaakt naar meer toch?