Winkels & Openingstijden
Klantenservice

DE TOP 10 Gepersonaliseerde cadeaus

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

Een gepersonaliseerd geschenk is net zo leuk om te geven als om te krijgen. Ontdek hier de mogelijkheden en laat je favoriete items personaliseren tijdens het personalisatieweekend+ van de Bijenkorf op 15 en 16 december 2018.

Calvin Klein Lingerie

Een prachtige bralette met geborduurde initialen voor je geliefde? Laat het personaliseren bij de Bijenkorf.

Chloé Parfum

Maak van een geur van Chloé een uniek cadeau. Laat bij aankoop een gouden munt graveren, deze wordt met een mooi lint bevestigd aan de flacon.

Fremaux Badjas

Met geborduurde initialen wordt deze heerlijke zachte badjas van Fremaux een extra luxueus geschenk

Moleskine Notitieboekje

Laat van een notebook of planner een uniek exemplaar maken met een persoonlijke boodschap op de kaft

Moët & Chandon Champagne

Een fantastisch cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid is een fles Moët & Chandon. Maak het extra persoonlijk met een gegraveerde tekst of naam boven het label.

Montale Parfum

De magische geuren van Montale Paris worden extra bijzonder met een gratis persoonlijke gravering.

Timberland Laarzen

De iconische yellow boot van Timberland bestaat 45 jaar! Om dat te vieren introduceert Timberland een limited edition 45th Anniversary boot voor zowel heren als dames, die je bij aankoop gratis kunt laten tatoeëren.

Wolford Body

Met glinsterende initialen van Swarovski-kristallen laat je je aankoop van Wolford extra schitteren. Een persoonlijk geschenk dat net zo uniek is als de drager.

Tiffany & Co. Parfum

Tiffany & Co. parfum heeft dit feestseizoen het perfecte cadeau: je favoriete parfum met een persoonlijke boodschap in de flacon gegraveerd

Marie Jo Lingerie

Verlies nooit meer je prachtige bh met de limited edition lingerpouch die je kan laten personaliseren. Het ideale geschenk voor de feestdagen, voor jezelf of iemand anders.

Bobbie's Gift Finder

Geen cadeaustress dankzij onze Gift Finder. Bobbie de beer helpt jou om het perfecte cadeau te vinden. Start de Gift Finder