Mocktails
Eten & Drinken
02
DEC '22

Mocktails en cocktails maken met Tanqueray

Wil je met de feestdagen eens iets anders drinken dan het gebruikelijke glas bubbels? De Bijenkorf en Tanqueray geven je graag inspiratie voor het maken een feestelijke mocktail. Probeer het recept thuis of neem deel aan een interactieve cocktail masterclass van ‘s werelds beste bartender in Isaac’s Bar.

Een feestelijke mocktail

James Chaib, 's werelds beste bartender 2019 volgens Diageo, deelt zijn perfecte serve met de Tanqueray 0.0. Een heerlijke mocktail waarmee gegarandeerd indruk maakt op je gasten. Vul je cocktailshaker met de 30ml Tanqueray 0.0, 15ml sap van een roze grapefruit, 15ml verse limoensap en 15 ml honing. Voeg een paar ijsblokjes toe en shake.

Na het shaken schenk je deze uit in een mooi cocktailglas door een zeef, zodat eventueel vruchtvlees niet in je mocktail komt. Voeg voor het serveren een koude, non-alcoholische champagne toe en serveer met een blaadje basilicum. Proost!

De finishing touch: het glas

4 van 12 artikelen gezien


Cocktails maken met de beste bartender ter wereld

Op vrijdag 16 december verzorgt James Chiab twee masterclasses cocktails maken in Isaac’s Bar in de Bijenkorf Amsterdam. In deze interactieve masterclass laat James drie perfecte serves met Tanqueray zien en natuurlijk proeven, waaronder een klassieke dry martini en een bijzondere G&T. Je krijgt ook inspiratie en tips voor een gastvrij en feestelijk onthaal van je gasten thuis tijdens de feestdagen.

Deze anderhalf uur durende masterclass wordt gegeven in het Engels. Deelname kost 10,- per persoon. Er is een masterclass om 16.30 uur en een om 19.00 uur.

Reserveer plaatsen

Musthaves voor cocktails maken

4 van 8 artikelen gezien


Maak als member kans op een exclusieve dranktrolley

Bij aankoop van een Tanqueray 0.0 in onze restaurants, cafés of onze afdeling Food maak je als member kans op een designtrolley (ter waarde van 2045,-), exclusief ontworpen door Thonet / Studio Sebastian Herkner. Laat bij je aankoop je klantenpas scannen, dan neem je direct deel aan de actie.

Bekijk de actievoorwaarden

Toon je drankcollectie

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer