Trend Kobaltblauw

Emma, Content Editor

Maak dit seizoen een statement met knallend kobaltblauw. De sprekende tint werd al vele malen gespot, velen zijn in de ban van blauw.

Accenten en statements

Dat een sprekende kleur ook goed samengaat met andere kleuren, bewezen onder andere Marni, MGSM en Costume Nacional op de catwalk. Veelal werd de kleur met donkere blauwtinten gecombineerd of juist met contrasterend oranje. Een volledige look teveel van het goede? Kobaltblauwe details en accessoires werden gespot op de catwalk bij Elie Saab, Christian Dior, Kenzo, Chanel en Haider Ackermann.

Goud en zongebruind

Enkele tips om je outfit nóg sprekender te maken: kobaltblauw steekt goed af bij een zongebruinde huid en goudkleurige accessoires. Heb je een lichte huidskleur? Ga dan niet voor een volledig kobaltblauwe outfit, maar voor een top in deze tint. De top combineer je vervolgens met een pastelkleurige skinny jeans of voile rok. Style deze look af met zilverkleurige sieraden en een fleurig accent, zoals een sjaal of tas met print.

Make-up

Ook qua make-up is deze trendkleur vertegenwoordigd. Eerder dit jaar lanceerde YSL mascara’s in knalkleuren waaronder kobaltblauw. Durf jij het aan?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl