Inspiratie Buiten leven

Geschreven door

Shanice, Content editor

De lente is inmiddels aangebroken en dus kun je niet achterblijven met het zomerproof maken van de tuin. Laat je – voordat de mussen van het dak vallen – dan ook inspireren door de mooiste meubels, verlichting en andere accessoires voor in de tuin óf op het balkon.

Koken & tafelen

Barbecuen is niet langer ongezellig voor de chef, want vanaf nu kan het aan tafel. Ons assortiment kent namelijk verschillende tafelbarbecues, waarbij alle gasten met hun eigen eten aan de slag kunnen. Bovendien smaakt een zomerse maaltijd nog beter wanneer het wordt geserveerd op vrolijk servies. Zo vind je bij de Bijenkorf het kleurrijke merk Zuperzozial.

Mooie tuinmeubels

Tijdens de lente en zomer voelt je balkon of tuin vaak aan als een verlengde van je woonkamer. Houd jij ervan om tijdens het voorjaar zoveel mogelijk in de buitenlucht door te brengen? Creëer dan hetzelfde comfort buiten als binnen met de tuinmeubels van merken als Fermob en Hartman. Van banken tot stoelen en van tafels tot parasols.

Sfeervolle buitenverlichting

De juiste verlichting geeft ook je tuin net dat beetje extra sfeer. Of je nou een zomers buitenfeestje hebt of juist je doordeweekse barbecueavond wilt opleuken: de lichtjessnoeren van Seletti of ronde buitenlampen van Fatboy maken dat je het in de lente en zomer ook tot in de late uurtjes gezellig houdt in de tuin of op het balkon.

Zomerse accessoires

Een accessoire hier en daar geeft ook jouw buitenomgeving een persoonlijke touch. Van wat extra groen in stijlvolle vazen tot sierlijke windlichten en vrolijke kussens & plaids: woonaccessoires als deze doen het perfect als finishing touch. Shop jouw favoriete items dit seizoen van onder andere Urban Nature Culture en Serax.

Eten & drinken

Op een zwoele zomeravond mag ook het eten en drinken niet ontbreken. Een borrelplank is eenvoudig zelf te maken met lekkernijen en een houten snijplank. Maak het compleet met een goede fles wijn of kruip tijdens een zwoele zomernacht weg met een fijne kop thee.

Zomerse klanken

Een buitenfeestje is pas compleet wanneer er muziek aanwezig is. Terwijl je binnen van een Sonos box geniet, kun je buiten het beste kiezen voor een speaker die ook waterbestendig is, zoals deze van JBL. Mocht er een drankje of spetter vallen, dan kan de avond alsnog doorgaan.

Summer in the city Zin in zomer

Wil je ook de binnenkant van je huis een update voor de zomer geven? Ontdek hier onze wooncollectie met nog veel meer mooie items van topmerken. Bekijk de selectie