Wonen & vrije tijd Heerlijk warm thuis

Geschreven door

Karen, Content editor

Een mooi opgemaakt bed, een sfeervol gedekte eettafel, een badkamer vol stijlvolle accessoires en hier een daar een brandende kaars: het winterseizoen vraagt om een heerlijk warm thuis. Wij helpen je een handje op weg.

Avondjes thuis

Winterse temperaturen zorgen ervoor dat we deze tijd van het jaar liever binnen cocoonen dan dat we buiten de kou in moeten. Sfeervol meubilair en warme woonaccessoires maken die avondjes op de bank al snel extra gezellig. Denk aan decoratieve kandelaars, grotere verlichting, mooie vloerkleden en een in het oog springende bank of bijzettafel.

Uitgebreid tafelen

Heb je deze winter veel etentjes op de planning staan? Maak dan ook van je keuken en eetkamer een oase van warmte en sfeer. Dit kun je doen met het mooi serviesgoed en glazen van bijvoorbeeld Broste Copenhagen, Libbey en Serax. Ook bijpassend tafeltextiel in poederroze en dieprode kleuren én accessoires als goudkleurige servetringen en koperkleurig bestek maken van elk diner een feestje voor het oog.

Zorgeloos slapen

Een nachtrust op zich staat al garant voor ontspanning en tegenwoordig weten merken als Essenza en Crisp Sheets de slaapkamer nóg aantrekkelijker te maken. Ook in deze kamer zien we dit seizoen een trend in kleuren als bordeuaxrood, diepgroen en roze. Met wat extra kussens en plaids op je bed gedrapeerd, weet je zeker dat je de gehele winter het klokje rond slaapt.

Boost je badkamer

De badkamer is meer dan alleen een ruimte voor een douchebeurt. Ook in deze ‘opfriskamer’ is een gevoel van warmte binnen handbereik dankzij de collecties van onder meer Aquanova, Mette Ditmer en Marie-Stella-Maris. Ze bieden handdoeken en badjassen – in de eerder genoemde trendkleuren – maar ook geven zij jouw badkamer een extra touch met een luxe geurkaars of een lekkere zeep.

Ontdek meer Heerlijk warm thuis

Ben je benieuwd geworden naar meer? Ontdek hier onze gehele selectie met items voor een heerlijk warm thuis. Bekijk de selectie