Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Aan de kersttafel

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Niet alleen het eten, maar ook de tafeldecoratie verdient extra aandacht tijdens de feestdagen. Of je nu kiest voor een bonte verzameling van kleuren of juist voor klassiek wit, voor elke stijl is er een passend servies.

Romantisch rood

Rood is de ultieme kerstkleur en leent zich bij uitstek voor een vrolijke brunchtafel. Neem bijvoorbeeld het kleurrijke kerstservies van Pip Studio en imponeer je gasten met een etagère vol smakelijke hapjes. Natuurlijk mag bij deze vrolijke stijl ook de kerstdecoratie niet ontbreken.

Moderne (servies)lijnen

Bij Villeroy & Boch ben je voor ronde borden met een originele afwerking aan het juiste adres. De geometrische vormen en strakke lijnen geven het conventionele witte servies een compleet nieuwe look. Combineer deze borden met een gouden bestekset om een moderne feesttafel te creëren. Binnenkort verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Koninklijk blauw

Nieuw dit feestseizoen zijn tafels in één kleur. Varieer met verschillende tinten en stem het linnen, het servies en de accessoires op elkaar af voor een indrukwekkend geheel. Voor welke kleur je gaat is natuurlijk aan jou, maar wij zijn helemaal weg van koninklijk blauw. Blauw is stijlvol en straalt luxe uit en is ook fantastisch te combineren met zowel zilver als goud voor de finishing touch.

Een gouden randje

In het exclusieve servies van Wedgwood in samenwerking met de iconische ontwerpster Vera Wang komen klassieke designs en gedurfde stijlen samen. Het hoogwaardige porselein en de gedetailleerde prints zorgen voor een luxe kersttafel met een gouden randje.

Wonen & Vrije tijd Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende kerstdecoratie, de lekkerste kerstrecepten en de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom Laat je inspireren