Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Alles voor het kerstontbijt

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Op kerstochtend kun je wat betreft het eten én de decoratie helemaal uitpakken. Hier vind je alle inspiratie voor een onovertroffen kerstontbijt.

Een warm welkom

Niets is 's ochtends zo fijn als de geur van verse koffie. Verwen jezelf en je gasten met een cappuchino, latte macchiato of natuurlijk gewoon een zwarte koffie. Met de koffiemachines van Jura serveer je keer op keer de lekkerste creaties.

Van ontbijt naar brunch

Wil je eindeloos blijven tafelen? Maak van het ontbijt een brunch en serveer heerlijke hartige én zoete gerechten. Verwen je gasten bijvoorbeeld met een gepocheerd eitje en verse sap uit de citruspers. Natuurlijk wil het oog ook wat. Dek de tafel daarom met een speciaal kerstservies en trakteer je muur op een mooie eyecatcher van Ixxi.

Thee en toast

Toch niet zo'n koffieliefhebber? Thee is natuurlijk ook altijd goed. Serveer er verse toast uit de broodrooster bij en wees creatief met de toppings. Denk bijvoorbeeld aan rauwe ham, ricotta en vijgen of aan geitenkaas met walnoten, honing en tijm. Welke smaken je ook kiest, less is more gaat bij de brunch in ieder geval niet op.

Wonen & Vrije tijd Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende kerstdecoratie, de lekkerste kerstrecepten en de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom Laat je inspireren