Inspiratie Barbecue à la Miljuschka

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Wie denkt dat barbecueën alleen voor mannen is, heeft het mis. Tv-kok én powervrouw Miljuschka Witzenhausen laat zien hoe je het traditionele vleesfestijn transformeert in een stijlvolle barbecue.

Zin in zon

Als het even kan, eten we buiten dus waarom wachten tot die zonnige zomerdag ten einde loopt? Steek de barbecue overdag al aan en geniet tijdens de lunch of borrel van de lekkerste hapjes. Zo zit je extra lang in de tuin én in de zon. Drink er een goed glas wijn of een zelfgemaakte cocktail van fruitsap en champagne bij voor het ultieme zomergevoel.

Vlees noch vis

Een sappige hamburger of een gegrild visje is natuurlijk heerlijk, maar bij een barbecue-lunch of borrel hoort ook lekker veel groen. Smeer het vlees of de vis in met een marinade van olijfolie, kruiden en knoflook en fleur de boel op met kleurrijke fruitschalen en een gezellige bos bloemen.

Fris en fruitig

Een frisse salade is het perfecte bijgerecht voor elke zomerse barbecue. Ga eens niet voor een standaard dressing, maar voeg bijzondere smaken zoals mango en citrus toe met de fruitige azijncollectie van Foodstories. Tip: wil je wél een bite, maar geen croutons in de salade? Voeg dan een topping van noten en vijgen toe voor een crunchy karakter.

Ontdek meer Tuininspiratie

Van inspirerende woonstijlen tot het beste interieuradvies en mooie accessoires