Demeyere pannengids
Eten & Drinken
17
JUN '21

Vind de perfecte pan van Demeyere

Gebruiksgemak, plezier en voldoening zijn bij Demeyere altijd standaard inbegrepen. Want koken is iets wat je ontdekt, leert en waar je van gaat houden. Niemand wordt geboren als chef, maar je kunt er wel een worden. Stap voor stap, gerecht na gerecht. Samen met Demeyere. Ontdek hier welke collectie het beste bij jou past en vind de perfecte pan.

Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Over Demeyere

Van een familiebedrijf is Demeyere geëvolueerd tot een wereldwijde fabrikant van kookgerei in roestvrij staal. En al meer dan 110 jaar werkt dit merk aan duurzaamheid en innovatie. Ondertussen zijn de pannen van Demeyere niet meer weg te denken uit huishoudens, restaurants en hotels.

Alle Demeyere-producten scoren hoog qua kwaliteit, maar het ene is nog ingenieuzer dan het andere. Een helder onderscheid helpt je beslissen welk product het best aan jouw specifieke verwachtingen voldoet. Dit weerspiegelt zich in de 3, 5, 7 en X collecties.

Het hele assortiment

4 van 12 artikelen gezien


Diverto 3

In de 3-collectie vind je pannen om een goede start mee te maken. Deze pannen hebben kwaliteit voor een solide basis in de keuken en zijn geschikt voor elke warmtebron. De pannen kennen geen complexiteit en dankzij de drielagenbodem bieden ze jarenlang kookplezier.

Diverto 3

4 van 5 artikelen gezien


Industry 5

Voor wie zijn culinaire kunsten wil verbeteren, is er de 5-collectie. Deze pannen koken energiezuinig, hebben een optimale warmtespreiding door de vijflagenbodem en verkleuren niet. Met de 5-collectie kun je allerlei nieuwe technieken uitproberen om je verder te onwikkelen als (thuis)chef.

Industry 5

4 van 12 artikelen gezien


Silver 7

Heeft de wereld van koken nauwelijks geheimen voor jou en verras je familie en vrienden graag met culinaire hoogstandjes? Dan is de 7-collectie van Demeyere jouw perfecte match in de keuken. Deze pannencollectie beschikt over de meest efficiënte en duurzame producten, die de beste controle over het kook- of bakproces geven. Zo kun jij zorgeloos en zelfverzekerd aan de slag.

Silver 7

4 van 12 artikelen gezien


X-collectie

De X-collectie bestaat uit pannen uitsluitend geschikt voor inductie die zelf 'denken' en ontzorgen. Ze beschikken over een ingenieus veiligheidssysteem dat de maximale temperatuur op inductiefornuizen beperkt tot 250°C.

Boven die temperatuur neemt het magnetisme van de bodem af en stabiliseert de temperatuur zich. Wanneer er koud voedsel in de pan gelegd wordt, koelt deze af en krijgt de bodem z’n magnetische eigenschappen terug. Een knap staaltje kooktechnologie, dat de echte chefs onder ons zeker zullen waarderen.

Waarom kiezen voor Demeyere?

  • De pannen van Demeyere zijn eenvoudig te reinigen en blijven na jarenlang gebruik mooi zilverwit. Zo spendeer jij tijd aan het koken en niet aan de afwas.
  • Dankzij de slimme bodemconstructies wordt meer hitte in de bodem opgenomen en vastgehouden. Zo voorkom je temperatuurschommelingen met een onvoldoende resultaat tot gevolg.
  • Wiebelige potten en pannen veroorzaakt door intensief gebruik behoren ook tot het verleden. Alle bodems van Demeyere hebben speciaal ontwikkeld meerlagen materiaal dat de bodem in perfecte vorm houdt, zodat jij er keer op keer plezier van hebt.

Investeer in een pannenset

Als je eenmaal je favoriete pan hebt gevonden, wil je natuurlijk meer pannen van dezelfde kwaliteit. Invester daarom in een Demeyere pannenset. Zo heb je bij elk gerecht de beste pan bij de hand.

Alle pannen van Demeyere

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer