Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Een lente-proof slaapkamer

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

De donkere maanden liggen achter ons en dat betekent dat de slaapkamer klaar is voor een make-over. Fris jouw interieur op met één van deze voorjaarstrends en creëer een lente-proof slaapkamer.

Licht en luchtig

De lente is het seizoen van licht en laagjes. Sommige nachten zijn nog koud, terwijl de zon 's ochtends alweer door de ramen schijnt. Met een overdaad aan zachte kussens en plaids kun je gemakkelijk variëren in warmte en comfort, perfect voor het onvoorspelbare lenteweer. Kies voor fris wit bedlinnen in combinatie met pastelkleurige accessoires. Een doorzichtige vaas met een paar gedroogde pluimen maakt deze luchtige look helemaal af. Je vindt ze op de woonafdeling van onze winkels.

Mediterraans mooi

Houd je wel van licht, maar ook van kleur? Dan is dit jouw nieuwe favoriete interieurtrend. Waan je in een luxe hotelsuite aan de Middellandse Zee met elegante meubels en accessoires in Mediterraanse stijl. Opvallende kleuren zoals oranje, geel en terracotta en excentrieke vormen en materialen zorgen voor het ultieme vakantiegevoel in jouw slaapkamer. Heerlijk slapen én wakker worden gegarandeerd.

Botanisch

Als je kiest voor neutrale meubels in de slaapkamer, kun je met gemak van interieurstijl veranderen. Zo transformeer je met een paar kleine aanpassingen de slaapkamer van pastelkleurig naar botanisch. Het enige wat je nodig hebt is een dekbedovertrekset met bloemendessin, een stapel groene kussens en voor de finishing touch: een grote plant.

Ontdek meer Slaapkamerinspiratie

Van inspirerende woonstijlen tot het beste interieuradvies en mooie accessoires Lees meer