Een ontspannen kerstontbijt
Eten & Drinken
03
NOV '21

Een ontspannen kerstontbijt

Wakker worden met de geur van dennennaalden en versgebakken brood: kerstochtend is een moment van rust tijdens de feestdagen. Vergeet de tijd en geniet van elkaars gezelschap, wij hebben alles voor een ontspannen kerstontbijt voor je verzameld.

Geschreven door
IngridContent Creator

Een groene kerst

Waar een witte kerst meestal op zich laat wachten, haal je een groene kerst veel gemakkelijker in huis. Sterker nog, de kerstdagen zijn misschien wel hét juiste moment om duurzamere keuzes te maken. Dek de ontbijttafel met het tijdloze servies van The Table, gemaakt van natuurlijke materialen in verschillende pasteltinten.

Voor de mooiste tafeldecoraties duik je de natuur in. Maak een boswandeling en verzamel de perfecte takken, dennennaalden of misschien wel boomschors of stenen. Combineer deze rustieke elementen met een touch of gold om de kersttafel een ontspannen én feestelijke uitstraling te geven.

Go green

4 van 12 artikelen gezien


Traditioneel in stijl

De ultieme kersttraktatie is toch wel een panettone van Chiostro di Saronno. Kies voor een traditionele vulling met rozijnen of verras jezelf en je gasten met een chocoladevariant.

Steek een gezellig kaarsje aan en maak het geheel af met een feestelijke eyecatcher zoals deze prachtige vaas van Pols Potten.

Eyecatchers

4 van 8 artikelen gezien


Kerst vitamines

De feestdagen staan in het teken van heel veel lekker eten. Bereid je goed voor en geef je lichaam 's ochtends een welverdiende vitamine boost.

Met een blender van Magimix maak je gezonde sapjes en smoothies voor de hele familie. Serveer de smoothies in stijlvolle hoge glazen met kleurrijke rietjes van glas voor een duurzamere touch.

Mix it

4 van 8 artikelen gezien


Moment van rust

Op kerstochtend is er niets zo fijn als de dag rustig op te starten. Alle laatste voorbereidingen voor de rest van de feestdagen komen later, dit is een moment van rust.

En met het unieke kerstservies van vtwonen, de organische thee van Emeyu en verschillende verse broden, mag kerstochtend eindeloos duren.

A cup of love

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer