Oor naar interieur HAY X Sonos

Leo, Content creator

Interieurmerk HAY en speakerfabrikant Sonos slaan de handen in elkaar en creëren een exclusieve speakercollectie: de HAY Sonos One Limited edition. Deze speakers geven niet alleen kwalitatief geluid maar complementeren ook je interieur.

Geluid meets design

De HAY Sonos One Limited Edition collectie geeft het beste van twee werelden: een combinatie van geluid en interieur, kwaliteit en kleur. “Deze speakers kunnen als meubilair worden ingezet, als krachtige objecten die aan verschillende behoeften beantwoorden en in verschillende ruimtes passen,” zegt mede-oprichtster en creative director van HAY Mette Hay.

Kleurrijk geluid

De HAY X Sonos speakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De speaker in het rood zorgt voor een accentkleur tegen je meubels, terwijl de groene een goede aanvulling is bij planten aan het raam. In een lichte keuken of badkamer staat een gele variant ideaal en voor de modieuze persoon bestaat de speaker ook in het roze. De lichtgrijze speaker past zowel op kantoor als in je huis.

Voor het oog en het oor

De speakers uit de HAY Sonos One Limited Edition collectie zijn zowel een lust voor het oog, als voor het oor. Welke kleur past het beste bij jouw interieur?

SONOS De gehele collectie

Vul je huis met je favoriete muziek en bestuur jouw Sonos-speaker makkelijk vanuit de Sonos-app

Ontdek het aanbod

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu