Oor naar interieur HAY X Sonos

Leo, Content creator

Speakerfabrikant Sonos en interieurmerk Hay creëren samen een exclusieve speakercollectie: de HAY Sonos One Limited edition. Deze speakers produceren niet alleen kwalitatief geluid maar complementeren ook je interieur.

Geluid meets design

De HAY Sonos One Limited Edition collectie is een geslaagde combinatie van kwalitatief geluid en kleurrijke woondecoratie. “Deze speakers kunnen als meubilair ingezet worden. Het is een krachtig object die aan verschillende behoeften beantwoordt en in verschillende ruimtes past,” zegt creative director en mede-oprichtster van HAY Mette Hay.

Kleurrijk geluid

De HAY X Sonos speakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van krachtig rood en fris groen als accentkleur tot zonnig geel en zacht roze, ideaal voor in een lichte keuken of badkamer. Houd je het liever wat rustiger. Dan je ook kiezen voor een klassiek model in zwart, wit of grijs. Zowel geschikt voor op kantoor als thuis.

Voor het oog en het oor

De speakers uit de HAY Sonos One Limited Edition collectie zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Welke kleur past het beste in jouw interieur?

SONOS De gehele collectie

Vul je huis met je favoriete muziek en bestuur jouw Sonos-speaker makkelijk met de Sonos-app