Winkels & Openingstijden
Klantenservice
JURA
Lifestyle
22
APR '21

JURA - If you love coffee

Smaken verschillen, maar niet als het over kwaliteit gaat. Dat is de visie van het Zwitserse merk JURA, die de beste techniek met modern design combineert voor de perfecte kop koffie.

De kernwaarden van JURA

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service: dat is waar JURA voor staat. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Van een krachtige espresso tot een zijdezachte latte macchiato: de koffiemachines van JURA zetten voor elke smaak een optimaal koffieresultaat. En dat met een design dat in geen enkele keuken zal misstaan.

Waarom JURA?

De koffiemachines van JURA zijn gemaakt voor koffieliefhebbers die houden van stijl en kwaliteit. En omdat er zoveel redenen zijn waarom je blij wordt van een JURA koffiemachine op het aanrecht, zetten wij de belangrijkste drie voor je op een rij:

  1. De ultieme espresso. Dankzij het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) wordt het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffie geperst. Hierdoor is ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd. Drink hem puur of gebruik hem als basis voor fantasievolle koffiecreaties.
  1. Een eenvoudige bediening. Volautomaten van JURA zijn zelfverklarend en eenvoudig en intuïtief te bedienen. Zo zorgt de RFID-technologie er bijvoorbeeld voor dat het filterpatroon en de volautomaat draadloos met elkaar verbonden zijn. Het filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht.
  1. Een subliem design. Zwitsers design is geroemd en geliefd over de hele wereld. JURA creëert zuivere en expressieve vormen uit edele materialen, met een buitengewoon precies fabricageproces en een compromisloze afwerking. Het resultaat: interieurobjecten met een krachtige en authentieke uitstraling waar de eigenaar jarenlang trots op kan zijn.

De gehele collectie

Koffiemachines

Met de koffiemachines van JURA haal je horeca-kwaliteit in huis. Geniet van geuren en smaken die je doen denken aan een Italiaanse koffiebar, gewoon thuis in je eigen keuken.

Een belangrijke reden voor die ultieme koffie-ervaring is de geavanceerde AromaG3-molen, die het maalproces volledig heeft geoptimaliseerd en de natuurlijke aroma's volledig tot hun recht laat komen. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak.

Bijzonder aan de koffiemachines van JURA is de variabele zetgroep. Deze kan namelijk 5 tot 16 gram gemalen koffie bevatten. Zo kan de koffie naar de persoonlijke smaak worden ingesteld en hoef je voor 2 kopjes tegelijk maar één keer te malen, wat ook meer intensiteit en smaak tot gevolg heeft.

JURA koffiemachines

Accessoires

In het assortiment van JURA vind je moderne accessoires om nog meer van je volautomaat te kunnen genieten. Zo heb je met de cappuccinatori van JURA jouw favoriete koffiespecialiteit gemaakt in een handomdraai.

De innovatieve opschuimpijpjes zorgen dankzij de revolutionaire microschuim technologie voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie. Ook kunnen ze gebruikt worden om melk tot de gewenste temperatuur op te warmen.

JURA accessoires

Onderhoud

Zoals bij alle mooie dingen in het leven, is het belangrijk om goed voor je koffiemachine te zorgen. Daarom heeft JURA niet alleen een aantal onmisbare onderhoudsitems in het assortiment, maar beschikken de machines ook over intelligente functies die het onderhoud makkelijker maken.

Zo biedt JURA met het CLARIS filterpatroon een intelligente oplossing voor kalkaanslag:

  • Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft zo een langere levensduur
  • Het apparaat hoeft niet ontkalkt te worden
  • Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd
  • Het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) herkent automatisch of een filter geplaatst is

JURA onderhoud

Lees meer