Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Kerstdiner voor kids

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Tijdens de feestdagen staat uitgebreid eten en drinken centraal, waarbij ook de kleinste gasten niet vergeten worden. Met deze tips voor een kerstdiner met kids maak je het samen magisch.

Zelf doen

Een smakelijke kerstklassieker wordt kinderspel met de multifunctionele tafelgril van Solis. Gebruik het grilgedeelte voor groente en vis en houd het vlees apart in daarvoor bestemde pannetjes. Zo kan iedereen proeven en eten wat hij lekker vindt.

Ga voor groen(te)

Gezond eten tijdens de feestdagen klinkt misschien als een uitdaging, maar dat valt echt reuze mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van gevulde puntpaprika's met (vegetarisch) gehakt en mais? Of van hartige groentepannenkoekjes met broccoli en champignons? De stoompannen van WMF zorgen ervoor dat alle vitamines behouden blijven.

Chocoladeplezier

Het lekkerste toetje is natuurlijk een zelfgemaakt toetje. Pretoogjes gegarandeerd met deze chocoladefondue (en stiekem krijgen ze ook nog een flinke portie fruit binnen). Maak de kindertafel helemaal af met een schattig kerstservies en wat leuke kerstdecoratie.

Wonen & Vrije tijd Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende kerstdecoratie, de lekkerste kerstrecepten en de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom