Luxueuze bouillabaisse
Vier je kerst met visliefhebbers? Maak ze dan gelukkig met traditionele Franse vissoep. Met minimale inspanning zet je een ware smaaksensatie op tafel. Terwijl de basissoep in een hoogwaardige braadpan van Le Creuset staat te sudderen, geniet jij met je gasten van het voorgerecht van oesters. Je favoriete vissoorten als zalm, kabeljauw, garnalen en mosselen maken de bouillabaisse compleet. Voor een extra luxueuze maaltijd kan je ook voor kokkels, krab en kreeft kiezen.
Tip: de basissoep van ui, venkel, prei, tomatenpuree en visbouillon kan je perfect een dag van tevoren maken.
Ontdek meer van Le Creuset
Le Creuset
Signature braad-/stoofpan Ø24 cm
(Adviesprijs315,-)209,-Le Creuset
Diep bord 22 cm
24,-Le Creuset
Diep bord 22 cm
24,-Le Creuset
Signature braadpan Ø28 cm
(Adviesprijs395,-)239,-