KitchenAid inspiratie KitchenAid

KitchenAid biedt hoogwaardige apparaten voor professionele resultaten in de keuken. Ontdek het volledige assortiment en vind jouw perfecte match.

Kitchenaid Keukenmixers

De keukenmixers van KitchenAid staan bekend om hun iconische ontwerp, professionele prestaties en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Ze zijn gemaakt van gestroomlijnd, gegoten metaal en beschikken over een krachtige motor met gepatenteerde directe aandrijving.

Kitchenaid Food preparation

Nood aan vitaminen? Dan zijn de blenders en foodprocessors van KitchenAid echt een uitkomst. Een verse smoothie, een lekkere salade of een verse soep? Het kan allemaal! Ontdek alle apparaten die je zullen helpen om een gezonde levensstijl te behouden.

Kitchenaid Koffie en thee

Begin de dag met een heerlijke kop koffie of thee, gemaakt met jouw favoriete apparaat. Voor het ontbijt heeft KitchenAid prachtige koffiezetapparaten, espressomachines, waterkokers en broodroosters in het assortiment. Voor ieder wat wils dus!

Kitchenaid Accessoires

Van groente snijden en bloem zeven tot zelf verse pasta en ijs maken: met een KitchenAid keukenmixer heb je eindeloos veel mogelijkheden. Ontdek de verschillende accessoires en kommen van KitchenAid en maak van jouw mixer het culinaire centrum van de keuken.

Online masterclasses en demo's

Binnenkort vind je hier de beschikbare online masterclasses om de mooiste én meest smaakvolle creaties te leren maken. Ook hopen we snel weer demo's te kunnen geven in de Bijenkorf winkels.