Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Blenders & foodprocessors KitchenAid

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Een smoothie bij het opstaan of een snelle lunch to go, bij weinig tijd zijn de blenders en foodprocessors van KitchenAid de oplossing. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze veelzijdige en stijlvolle keukenhulpjes.

Blikvangende blenders

Van eenvoudige blenders tot geavanceerde en professionele modellen met maximaal 11 snelheden en een soepstand, de KitchenAid blender is de hele dag te gebruiken voor allerlei creaties. Denk bijvoorbeeld aan luchtige pannenkoeken, smoothies, soepen, babyvoeding en notenpasta's.

De blenders besparen je niet alleen tijd en moeite, ze zien er ook nog eens stijlvol uit. Ga voor keizerrood, bright orange of velvet blue en laat de blender de blikvanger in jouw keuken zijn.

Veelzijdige foodprocessors

Als je haast hebt, is een helpende hand in de keuken geen overbodige luxe. Een foodprocessor verkort de bereidingstijd enorm en helpt je zelfs een compleet gerecht van begin tot eind te maken. Een foodprocessor is leuk om te gebruiken en je zult hem met veel plezier leren kennen.

Met de foodprocessors van KitchenAid kun je razendsnel en gemakkelijk maaltijden bereiden. In een handomdraai is alles in gelijke stukken gesneden, gekneed, gepureerd of geraspt. Welke foodprocessor je ook kiest, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daag jezelf uit en probeer nieuwe recepten uit met onze veelzijdige modellen.

Het hele aanbod KitchenAid

Ontdek het hele assortiment van KitchenAid bij de Bijenkorf en maak jouw persoonlijke collectie compleet