Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Koffie & Thee KitchenAid

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Een kop koffie als oppepper in de namiddag of een fijne mok thee om de dag mee af te sluiten, je drinkt meer warme dranken op een dag dan je misschien denkt. Des te meer reden om voor goede kwaliteit te kiezen. Ontdek welk apparaat van KitchenAid bij jou past en geniet voortaan onbezorgd tijdens je eigen ontspanmoment.

Een kwalitatief kopje koffie

Niets is fijner dan wakker worden met een perfecte kop koffie. Begin de dag goed met koffie uit een koffiezetapparaat van KitchenAid dat bij jouw routine past.

Een apparaat dat koffie opschenkt op de ouderwetse manier, die de French Press koffiezetmethode hanteert, of een programmeerbaar exemplaar, die de koffie voor je maakt op een vooraf ingesteld tijdstip. Behoefte aan een oppepper in de namiddag? Kies dan een apparaat dat jou met een espresso voorziet van de nodige energieboost.

Een fijne mok thee

Creëer overdag een momentje voor rust, of sluit de avond fijn af door te genieten van een grote mok thee. De waterkokers van KitchenAid zijn energiezuinig, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Ook kun je tijd en energie besparen door een waterkoker van 1,25 L van KitchenAid te kiezen. Dit stijlvolle exemplaar heeft een verfijnde vormgeving, gecombineerd met de handigste functies en een tuit die niet druppelt. Zo geniet je nog meer van iedere kop thee.

Het hele aanbod KitchenAid

Ontdek het hele assortiment van KitchenAid bij de Bijenkorf en maak jouw persoonlijke collectie compleet