Lente in huis
Ruimtes
11
MRT '21

Haal de lente in huis

De lente: een nieuwe fase waarbij de natuur uit een lange winterslaap ontwaakt en zich van haar mooiste kant laat zien. Ons humeur wordt beter en we brengen meer tijd door in de natuur. Herken jij dit? Laat je interieur dit gevoel dan ook weerspiegelen. Met deze tips en musthaves haal jij de lente in huis.

Geschreven door
LoreContent Creator

Natuurlijke tinten

De woonkamer en de kleine hoekjes in het huis maken we gezellig met zachte, maar levendige kleuren die op dit moment ook in de natuur voorkomen. Denk aan het pastelroze van de eerste lentebloesems, het frisgroen van de blaadjes en het hemelsblauw van de lucht op een heldere lentedag.

We houden ons schilderdoek neutraal en leggen accenten met zachte pasteltinten en diepe groen- en bruintinten. Zorgvuldig gekozen accessoires als vazen, geurkaarsen of sierkussens fleuren je interieur op subtiele wijze op, zonder voor een kakofonie aan kleur te zorgen. Wij weten het zeker: in een lente-achtig interieur als dit leef jij – net als de natuur – helemaal op.

Fleurige woonaccessoires

4 van 14 artikelen gezien


Lentedromen

Is er iets fijner dan een heerlijke nachtrust in een kraakvers bed? Wij denken van niet. Op dit moment worden de nachten korter en wekken de vogels je hoogstwaarschijnlijk voor dag en dauw met hun gezang. Dan kun je maar beter zorgen dat jouw slaapkamer dezelfde mood weerspiegelt als de natuur.

Met een prachtig gebloemd dekbed van Vandyck of Kayori leef én slaap je op het ritme van de natuur. Voor het ultieme lentegevoel in de slaapkamer werk je het geheel af met accessoires zoals een trendy vaas, een opbergmand en een mooi sierkussen.

Vandyck dekbedovertrekken

4 van 6 artikelen gezien


Kwalitatief koken

In de keuken houden we het deze lente simpel en praktisch. We zetten kwaliteit boven kwantiteit en kiezen voor enkele hoogwaardige producten waar we oprecht blij van worden. Investeer in echte essentials zoals de iconische pannen van Le Creuset, houten kruidenmolens en snijplanten en hoogwaardige koksmessen.

Maar voordat we kunnen beginnen met koken, zijn schone handen een must. Met de duurzame keukencollectie van Wellmark breng je niet alleen hygiëne, maar ook een stukje schoonheid op het aanrecht. En omdat elke kok goed gehydrateerd moet blijven, staat de alcoholvrije gin van Seedlip ook al klaar.

Keuken musthaves

4 van 13 artikelen gezien


Proef de lente

Met minimalistische vormen en natuurlijke kleuren op de eettafel wordt de tafel dekken bijna een kunstwerkje. Het rustieke servies van Broste Copenhagen gemaakt van mat aardewerk brengt de natuur tot in de eetkamer. Van kleine karafjes tot aan schattige eierdopjes en mooie kommen en kopjes: ontbijten wordt een feest dit voorjaar. Maak nog een statement met een mooie vaas, met óf zonder mooie lentebloemen.

Alle serviezen

4 van 14 artikelen gezien


Lees meer