Interieurtrend Miami breeze

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Van pastelkleurige muren tot exotische serviezen: in Miami vind je de zwoele zomer terug in het hele interieur. Ontdek deze trendy woonstijl en voeg met een paar kleine aanpassingen zelf ook een vleugje Miami toe.

Kleur op kleur

Mooi roze is niet lelijk... en groen, geel en blauw ook niet. Dit zijn namelijk de kleuren die jouw interieur het ultieme strandgevoel geven. Combineer verschillende kleuren of blijf bij één basiskleur en trek de aandacht met een tropische eyecatcher. Meer Miami dan een levensgrote flamingo op de muur wordt het in ieder geval niet.

Exotisch tafelen

Miami is de plek waar elegant en edgy samenkomen, dus houd je bij de tafelschikking vooral niet in. Zalmroze tafelkleden, babyblauw servies en prints van exotische dieren geven jouw eettafel een tropische touch waar ze zelfs in Florida jaloers op zijn.

Licht slapen

Een Miami-stijl slaapkamer creëer je met een heerlijk zacht, pastelkleurig dekbedovertrek, minimalistische meubels en een paar catchy accessoires. Een rustige basis is key, maar zonder een goudkleurige lamp of een gekke kunstplant is het toch nét niet helemaal Miami.

Nieuwe Woonmusthaves

Ontdek de nieuwe collectie serviezen, meubels en accessoires en geef jouw interieur een stijlvolle update

Bekijk de selectie