Mix & match: kussen en plaids
Ruimtes
30
SEP '20

Mix & match: kussens en plaids

Bij het inrichten van de woonkamer - en elke andere ruimte in huis - zetten de accessoires de toon. Ze voegen warmte toe en laten de laatste interieurtrends terugkomen. Ontdek hier hoe je kussens en plaids combineert zodat ze perfect passen in jouw favoriete woonstijl.

Geschreven door
IngridContent Creator

Kleurexplosie

Kleur brengt leven in het interieur. Wees dan ook niet bang om woonaccessoires in felle kleuren met elkaar te combineren. Ontdek onze kleurrijke kussens en de opvallende plaids van Missoni voor een stijlvolle kleurexplosie in huis. Tip: kies voor verschillende tinten van dezelfde felle kleur, zo houd je het geheel toch chic.

Pop of colour

Lang leve landelijk

In een landelijk interieur met aardse tonen zijn pastelkleurige plaids en beige kussens de ideale match. Door rustige kleuren te gebruiken, kun je eindeloos combineren met prints en texturen. Ga voor lussen, franje en kwastjes en creëer met gemak een warme, sfeervolle woonkamer.

Knus binnen

4 van 12 artikelen gezien


Herfstsfeer

Fan van de herfst? Met de 'bruintinten-trend' kun je het hele jaar door cocoonen op de bank. Ga voor zachte materialen en creëer gezellige hoekjes. Je zou het misschien niet verwachten, maar de kleur bruin straalt veel warmte uit. Combineer daarom verschillende tinten bruin voor een sfeervolle woonkamer met onze bruine kussens en bruine plaids.

50 tinten bruin

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer