Creëer zelf De mooiste paastafel

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Pasen staat dit jaar in het teken van bloemenprints, pastelkleurig servies en natuurlijk heel veel smaakvolle gerechten. Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor deze vrolijke feestdagen? Lees dan snel verder en creëer dit voorjaar zelf de mooiste paastafel.

De perfecte Paasbrunch

Pasen is het uitgelezen moment voor een uitgebreide familiebrunch. Ga voor een klassieke look met de serviezen van Asa of geef de paastafel een tropische touch met de nieuwe collectie van Anna + Nina. Wil je echt de show stelen? Dan is een Dolce & Gabbana x Smeg waterkoker of broodrooster alles wat je nodig hebt.

Een hemelse High tea

Verwen jezelf en je gasten tijdens Pasen met een hemelse high tea. Vooral het kroonstuk van de Engelse tea party – de traditionele etagère vol zoete en hartige lekkernijen – mag niet ontbreken. Scones met jam en clotted cream, maar ook gebakjes en petit fours horen erbij. Combineer onze delicatessen met je favoriete thee en een sprankelende roze champagne van Moët & Chandon voor een extra feestelijke sfeer.

Het stijlvolle Paasdiner

Voor een onovertroffen paasdiner dek je de tafel met de pastelkleurige serviezen van Iittala en Serax. De moderne designs en de luxe afwerking geven de items een stijlvolle look. Naast de tafelaankleding is het eten zelf natuurlijk net zo belangrijk. Staat er een traditioneel paasgerecht zoals gebraden lam of luchtige soufflé op het menu? Met de pannen van Le Creuset zet je het in een handomdraai op tafel.

Personal styling

Kun je nog wat tips bij het decoreren van je paastafel gebruiken? Laat je paastafel dan stylen door een persoonlijke stylist van de Bijenkorf.

Vier de lente Vrolijk voorjaar

Een fantastisch ontbijt of diner begint bij een mooi gedekte tafel. Met de nieuwe collecties van o.a. Miljuschka en Blond x Noir is dat geen enkel probleem meer.