Pimp je buitenruimte in strandsfeer • de Bijenkorf
Ruimtes
06
APR '20

Pimp je buitenruimte in strandsfeer

Het strand is één van de meest geliefde plekken van ons land. Wind door je haar, zand tussen je tenen en eindeloos zonnebaden op het terras van je favoriete strandclub. Dat klinkt natuurlijk heerlijk, maar deze zomer zul je misschien wat minder vaak de deur uitgaan. Daarom hebben wij de mooiste items voor je verzameld om die begeerde beach look thuis te creëren.

IngridContent creator lifestyle

Creëer een strandsfeer in 3 stappen

  • Kies voor rustige kleuren die het strand weerspiegelen. Vooral beige en blauw zijn onmisbaar in dit kleurenpalet, maar ook lichtroze en grijs misstaan zeker niet.
  • Houd het licht en luchtig wat betreft de materialen. Denk aan meubels van riet en rattan, en aan accessoires van linnen en katoen voor een ontspannen beach vibe.
  • Ook voor een strandsfeer geldt: less is more. De enige accessoires die je nodig hebt, zijn een mooi windlicht, een paar (kunst)planten en een lekker zacht plaid voor de koelere avonden.

Beach look

4 van 12 artikelen gezien


Kom in de strandsfeer

Is je buitenruimte volledig getransformeerd tot een stukje strand op eigen grond? Dan rest je nog maar één ding: de bijbehorende beach sound. Deze bereik je natuurlijk met de stijlvolle speakers van Sonos. Ontdek nu ook de Sonos Move, een speaker die werkt op een oplaadbare accu en is bestand tegen regen, stof en uv-straling. Ideaal voor buiten. Alleen nog een koud drankje op tafel en je terras is officieel klaar voor de zomer. Geniet ervan!

Beach sound

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer