Woonstijl Puur natuur

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Modern, maar toch ook warm. Dat is de bohemien woonstijl Puur natuur. Ontdek alles over deze trend en fris je huis op met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Zo haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar ook uit je interieur.

Natuurlijk tafelen

De keuken is het hart van een huis en daarom verdient deze plek een bijzondere aankleding. Omarm de puur natuur-look met linnen tafellopers, kurken placemats en houten serveerschalen. De serviescollecties van Miljuschka en Iittala in roomwitte en pastelkleurige tinten passen perfect bij deze stijl en geven de keuken een warme, gezellige sfeer.

Meubels & prints

Om van je huis een stijlvol geheel te maken, is het belangrijk om een nieuwe woonstijl in alle kamers door te voeren. Zo kun je niet alleen gebruik maken van natuurlijke kleuren en materialen in de keuken, maar ook in de woon- en slaapkamer. Laat je voor deze ruimtes inspireren door messing meubels en fleurige bloemendessins. Met een rustige basis kun je het zo kleurrijk maken als je zelf wilt.

Uit je comfort zone

Natuurlijk mogen bij een nieuw interieur ook de accessoires niet ontbreken. Planten waren nog nooit zo trendy en daar spelen verschillende merken goed op in. Zo heeft Green Lifestyle Store een originele collectie van kamerplanten en vind je bij Firm Living minimalistische plantenstandaarden. Wil je echt uit je comfortzone stappen? Ga dan voor de gouden accessoires van Doing Goods voor de ultieme finishing touch.

Ontdek meer Natuurlijke woonitems

Pure producten met een duurzaam karakter die het beste uit jezelf en je interieur halen

Bekijk de collectie