Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Scandinavisch interieur
Ruimtes
03
JUN '20

Een Scandinavisch interieur

Voor de campagne ONS HUIS, ONS THUIS in 1968 was Scandinavië al een inspiratiebron en nog steeds zijn we dol op de minimalistische manier van leven van onze noorderburen. Ontdek hier de mooiste woonitems en laat je inspireren door onze tips voor een Scandinavische (levens)stijl.

Geschreven door
IngridContent Creator

Een Scandinavische keuken

De keuken is het hart van het huis en daarom vaak de gezelligste plek om te vertoeven. Onmisbaar in een Scandinavische keuken zijn kwalitatieve apparaten met een minimalistische stijl. Kies daarom voor keukenmachines in neutrale kleuren zoals zilvergrijs of wit voor een rustige uitstraling. Wat de accessoires betreft, zijn pure producten zoals een snijplank van eikenhout en een raspbaar blokje zeezout helemaal conform de Scandi-trend.

Scandinavische keukenitems

4 van 12 artikelen gezien


Een Scandinavische woonkamer

In een Scandinavisch interieur draait het vooral om minimalisme. Kies daarom voor functionele meubels, zoals een comfortabele fauteuil. Je moet je 's ochtends namelijk wel kunnen terugtrekken met een grote kop koffie of thee en eventueel een lekker chocolaatje of koffiebroodje. De Zweden noemen dit moment fika en nemen het zeer serieus, dus waarom zouden wij dat niet doen? Tip: geniet optimaal van je woonkamer met de klimaatbeheersing van Dyson.

Meer Dyson klimaatbeheersing

4 van 7 artikelen gezien


Een Scandinavische badkamer

De eerste stap van een Scandinavisch interieur is het toevoegen van warmte. De Denen doen dat bijvoorbeeld door te zorgen voor hygge in de badkamer. Hygge staat voor een gezellige en knusse sfeer, die je gemakkelijk bereikt met zachte badlakens in beigetinten en bijpassende accessoires zoals zeepdispensers en kaarsen.

Meer Hygge

4 van 12 artikelen gezien


Een Scandinavische slaapkamer

Een goede nachtrust zorgt voor uitgeruste dagen en een betere mentale gezondheid. Het is geen geheim dat Scandinaviërs tot de gelukkigste mensen ter wereld behoren en daar moet hun ontspannen levensstijl wel aan bijdragen. Kortere werkdagen betekent meer tijd voor jezelf én voor elkaar. Kies in de slaapkamer voor lichte kleuren, weinig accessoires en een heerlijk zacht bed om eindeloos in weg te dromen.

Zacht slapen

4 van 11 artikelen gezien


Lees meer