Slaapkamertrends
Ruimtes
08
MRT '22

Slaapkamertrends 2022

Na een lange, grijze winter is het tijd voor een nieuw begin. De zon breekt door, vogels fluiten en de geur van verse bloemen vult de lucht. We willen zingen, dansen en dromen, op culinaire ontdekkingstocht en ons huis een upgrade geven. Om daarmee te kunnen beginnen, hebben wij de mooiste slaapkamertrends van 2022 voor je gebundeld.

Geschreven door
IngridContent Creator Lifestyle

Pastel in de slaapkamer

Dit seizoen zijn pasteltinten ongekend geliefd. Ze zijn niet alleen veelvuldig terug te vinden in de nieuwe modecollecties, maar ook zeker in het interieur. Wij zijn momenteel fan van lila, geïnspireerd door dé Pantone kleur van dit jaar: 'Very Peri'. Volgens het instituut staat deze kleur voor de perfecte balans tussen zorgeloos vertrouwen en gedurfde nieuwsgierigheid. Precies hoe we de lente van 2022 willen beleven.

Pastel perfection

4 van 12 artikelen gezien


Een elegant zithoekje

Dit seizoen willen we alles uit het leven halen, we omarmen het avontuur en zien elke dag als een kans om te stralen. We gaan op zoek naar nieuwe inzichten en ontdekken routines die onze zintuigen prikkelen. De klassieke kaptafel krijgt een upgrade naar een modern en elegant hoekje in de slaapkamer, waar jouw favoriete beauty items tentoongesteld worden.

More me time

4 van 8 artikelen gezien


Luxe laagjes

Iedere interieurliefhebber kent het concept layering: veel verschillende lagen die jouw bed of bank een weelderige look geven. Dompel de slaapkamer dit seizoen onder in luxe laagjes van biologisch katoensatijn en hoogwaardig wol van merken zoals de Bijenkorf Home, Yumeko en Missoni. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor je huid.

We love layering

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer