Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Slaapkamertrends
Ruimtes
31
AUG '23

Slaapkamertrends herfst/winter 2023

De slaapkamer is de plek waar je lichaam en geest ultiem tot rust komen. Van warme, levendige kleuren tot een vintage stijl om bij weg te dromen: wij hebben de mooiste slaapkamertrends voor het najaar voor je gebundeld.

MaelaRedacteur Beauty & Lifestyle

Verdrinken in kleur

Dompel je slaapkamer dit seizoen onder in een rijk palet aan kleuren: kleurrijk design is de trend van het najaar. Voeg speelse energie aan je slaapruimte en ga voor gewaagde combinaties. Of je nu kiest voor een jeugdige en ludieke uitstraling, of juist voor een verfijnde en chique ambiance: kleurrijke slaapkamers vormen het perfecte toevluchtsoord om de herfstavonden door te brengen.

Kleurrijke cocooning

4 van 8 artikelen gezien


Vintage

Roep het gevoel van charme en esthetiek uit het verleden op en ga het nieuwe seizoen tegemoet met een vintage interieur. Deze slaapkamertrend omarmt de schoonheid van retro meubelstukken tot unieke vondsten. Combineer karakteristieke kleuren als smaragdgroen en roestoranje met vrolijk gebloemde stoffen als warme omhelzing van de herfst.

Nostalgische charme

4 van 8 artikelen gezien


Cottagecore

Dit seizoen leggen we de nadruk op natuurlijke materialen, zachte kleuren en comfortabele elementen: de interieurtrend cottagecore past hier perfect bij, vooral als je verlangt naar een meer landelijke sfeer. Creëer een idyllisch toevluchtsoord met aardse tinten en bloemmotieven die een landelijke charme toevoegen. Kies voor rustieke verlichting als kroonluchters en lampenkappen van linnen of katoen en voeg kaarsen toe voor een warme sfeer.

Natuurlijke sereniteit

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer