Winkels & Openingstijden
Klantenservice

zomer 2019 Tuininspiratie

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Er is niets zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer, maar áls de zon schijnt, zitten we graag buiten. Hier vind je genoeg tuininspiratie voor de zomer en ben je helemaal klaar voor die zonnestralen.

Buiten eten

Gezellig ontbijten in de zon of op een zwoele zomeravond buiten dineren? Met de natuurlijke serviezen van Serax+ smaakt het eten gegarandeerd extra smakelijk. De nodige verkoeling komt in de vorm van een frisse limonade of een fruitige sangría, die je extra leuk presenteert in een vintage drankdispenser+.

Sierlijk zitten

Trendy én comfortabele meubels zijn een must op elk terras. Met de moderne tuinmeubels van Fermob+ en Hartman+ blijf je vanzelf natafelen. Staat er een middagje strand of park op de planning? Dan is een Fatbox luchtkussen+ jouw beste vriend.

Tuintrends

De aankleding van de tuin mag deze zomer best iets spannender. Kies voor moderne, kleurrijke accessoires en vergeet vooral de gadgets niet! Met de originele buitenverlichting van Seletti+ en Fermob+ en de draagbare speakers van Sonos+ gaat jouw tuinfeest door tot in de late uurtjes.

Zomerse accessoires

Creëer ook binnenshuis de ultieme zomersfeer met vrolijke kussens+ , planten en plaids+. De mooie bloempotten+ van Serax en Broste Copenhagen passen hier perfect bij. Wil je het interieur een tropisch tintje geven? Voeg dan een flinke dosis goud en palmprints toe.

Inspiratie Een geslaagde barbecue

Geef je graag een barbecuefeestje? Hier vind je precies wat je nodig hebt. Lees meer