Tuin inspiratie
Ruimtes
19
APR '22

Tuin inspiratie: alles voor buiten

Er is niets zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer, maar áls de zon schijnt, zitten we graag buiten. Van de beste tuinmeubels tot de mooiste serviezen en accessoires: met onze tuin inspiratie ben je helemaal klaar voor de zomer.

Geschreven door
IngridContent Creator Lifestyle

Tips voor de tuininrichting

Voor een natuurlijke flow tussen de woonkamer en de tuin, raden we je aan hetzelfde kleurenpalet door te voeren. Voor het ultieme buitengevoel maak je gebruik van aardetinten zoals groen en bruin en kies je voor minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Extra sfeer voeg je gemakkelijk toe met stijlvolle sierkussens en een variatie aan planten.

Let's lounge

Eten in de tuin

Waar de tuinmeubels rust en ruimte uitstralen, mag het servies extra opvallen deze zomer. Een grote favoriet blijft het servies van Ottolenghi x Serax voor een kleurrijk statement op tafel.

Heb je geen ruimte voor een grote barbecue, maar wil je wel graag grillen? Dan is een tafelbarbecue ideaal. Hierop bereid je gemakkelijk kleine stukken vlees, groenten zoals paprika en aubergine en natuurlijk zeevruchten.

Stijlvolle serviezen

Spellen voor het hele gezin

Na het eten is het tijd voor een spelletje. Daag je geliefde, de buren of je kids uit voor een potje Jenga of 30 seconds, maar wees gewaarschuwd: iedereen zal willen winnen! Ondek de leukste gezelschapsspellen voor in de tuin en op vakantie.

Creëer een festivalsfeer

Zwoele zomeravonden zijn gemaakt voor buitenfeestjes. Creëer een festivalsfeer in je eigen tuin door slingerlampjes op te hangen en een vuurkorf aan te steken. Als de zon begint te zakken, staat de champagne koud en wordt de lucht gevuld met muziek en zang. Zo mag de zomer eindeloos duren.

Musthaves voor in de tuin

Lees meer