Tuin inspiratie
Ruimtes
06
APR '21

Tuin inspiratie: alles voor buiten

Er is niets zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer, maar áls de zon schijnt, zitten we graag buiten. Van de beste tuinmeubels tot de mooiste serviezen en decoratie: met onze tuin inspiratie ben je helemaal klaar voor die zonnestralen.

placeholder
Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Tips voor de tuin inrichting

Dit seizoen draait het minder om ruimtes en meer om sfeer. Buiten komt binnen en binnen treedt naar buiten. Zorg voor een natuurlijke flow tussen je woonkamer en de tuin door hetzelfde kleurenpalet door te voeren. Voor het ultieme buitengevoel maak je gebruik van aardetinten zoals groen en bruin en kies je voor minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Extra sfeer voeg je gemakkelijk toe met stijlvolle sierkussens en planten.

Tuinmeubels

Eten in de tuin

Voor een perfect gedekte buitentafel heb je maar weinig nodig. Het belangrijkste is een mooi servies dat best een beetje stoer mag zijn. Bij merken als Serax, Broste Copenhagen en House Doctor ben je hiervoor aan het juiste adres.

Heb je geen ruimte voor een grote barbecue, maar wil je wel genieten van gegrilde groente, vlees of vis? Dan is een tafelbarbecue ideaal. Wij bakten er een verse gekookte kreeft van Fish Tales op, gecertificeerd met het MSC keurmerk voor duurzaam gevangen vis. Deze kreeft heeft niet veel nodig om spectaculair te smaken en staat ook nog eens prachtig op tafel.

Ook mag een geurende olijfolie van Neolea niet ontbreken. Dit merk staat voor pure ingrediënten en eeuwenoude ambacht, maar wel met een hypermodern productieproces om de beste kwaliteit te garanderen.

Stijlvolle serviezen

4 van 6 artikelen gezien


Creëer een festivalsfeer

Zwoele zomeravonden zijn gemaakt voor buitenfeestjes. Creëer een festivalsfeer in je eigen tuin door slingerlampjes op te hangen en een vuurkorf aan te steken. Als de zon begint te zakken, staan de biertjes koud en klinken er tropische deuntjes uit een draadloze speaker. Zo mag de zomer eindeloos duren.

Musthaves voor in de tuin

4 van 12 artikelen gezien