Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Ventilator advies
Lifestyle
16
MEI '22

Ventilator advies

Een schoon en fris huis is de basis van een fijne thuishaven. Ontdek de ventilatoren van topmerken zoals Dyson en vind jouw perfecte exemplaar.

Geschreven door
IngridContent Creator Lifestyle

Dyson Purifier

Een Dyson ventilator is meer dan alleen een ventilator. Het is een home gadget met geavanceerde technologie en een modern uiterlijk.

We besteden veel tijd thuis en daarom is het belangrijk dat de lucht die we inademen schoon is. Allergenen kunnen van invloed zijn op jou en anderen om je heen, en ze kunnen overal in je huis worden gevonden, op elk moment van het jaar.

De Dyson Purifier is ontworpen om schonere huizen te creëren door 99,95% van de verontreinigende stoffen zoals allergenen, bacteriën en virussen op te vangen. Ze zuiveren niet alleen het hele jaar door de lucht, maar ze bieden ook een krachtige luchtcirculatie en ventilatie.

Meer Dyson klimaatbeheersing

4 van 7 artikelen gezien


Stadler Form ventilator

Ook Stadler Form heeft stijlvolle luchtreinigingsventilatoren, bijvoorbeeld de Viktor luchtreiniger. Dit apparaat reinigt de lucht en elimineert onaangename geuren met een speciaal ontwikkelend HPP filtersysteem. Liever een klassieke ventilator? Ook die vind je in het assortiment van Stadler Form.

Ga voor een klassiek model met de Charly Little ventilator of kies voor een retro look zoals die van de Otto ventilator. Beide ventilatoren zijn goed voor ruim 3000m³ aan luchtverplaatsing per uur en zijn vooral geschikt voor ruimtes tot 40 m2.

Meer Stadler Form klimaatbeheersing

4 van 12 artikelen gezien


Duux klimaatbeheersing

Heb je een kleine woonkamer of wil je graag verkoeling in de slaapkamer? Dan is een Duux luchtbevochtiger ook een goede optie.

Zo kun je kiezen voor de elegante Beam luchtbevochtiger of de compacte Tag Ultrasonic luchtbevochtiger. Deze apparaten verspreiden fijne nevel door de kamer zonder geluid te maken, perfect voor in de slaapkamer tijdens de warme zomernachten dus.

Meer Duux klimaatbeheersing

4 van 12 artikelen gezien


Solis ventilator

Je kent Solis misschien van keukenapparatuur, maar ook voor klimaatbeheersing ben je bij dit merk aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor de stoere Easy Breezy 757 torenventilator. Scherp geprijsd en met drie verschillende standen geschikt voor elk moment van de dag.

Type ventilatoren

Houd bij het kiezen van een ventilator vooral rekening met de ruimte waarin deze komt te staan. Werk je veel thuis en wil je koele lucht binnen handbereik? Dan is een tafelventilator echt een uitkomst. Vooral een USB ventilator is handig, want die verbind je moeiteloos met je computer of laptop. Voor een grotere ruimte zoals de woonkamer is een vloerventilator ideaal. Dit kan een torenventilator zijn, of juist een klassieke, ronde ventilator.

Ook het geluidsniveau kan een rol spelen in de aanschaf van een ventilator. Zo heb je ventilatoren met een geluidsniveau van 20 – 40 dB (vergelijkbaar met het niveau van een tikkende klok) en ventilatoren met een geluidsniveau van 40 – 70 dB (vergelijkbaar met het niveau van lichte regen). Wij raden je aan om altijd het geluidsniveau van een ventilator te checken en op basis van de (woon)ruimte en je persoonlijke voorkeur een keuze te maken.

Alle ventilatoren

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer