Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Wabi Sabi
Ruimtes
28
DEC '21

Interieurtrend: Wabi Sabi

De Japanse levensfilosofie Wabi Sabi staat voor The art of imperfection, oftewel de schoonheid van het onvolmaakte. Niet alleen in het leven, maar ook in de liefde, de kunst én in het interieur. Ontdek hier hoe je zelf een stijlvol Wabi Sabi interieur creëert.

Geschreven door
IngridContent Creator

Robuuste materialen

De Wabi Sabi woonstijl ademt robuuste materialen met een onafgewerkt design. Accessoires zoals een vaas van keramiek en kandelaars van gerecycled aluminium passen perfect in dit plaatje. Mix en match verschillende tinten en vormen, maar blijf in een natuurlijk kleurenpalet van bruin, beige en grijs voor een rustgevende sfeer.

Wabi Sabi woonaccessoires

Statement muren

Geen eindeloze zoektocht naar de perfecte verfkleur of het mooiste behang meer: een originele stenen muur - geverfd of juist niet - is helemaal Wabi Sabi-proof. Gebruik dit grillige canvas als basis voor een set stijlvolle posters, die je natuurlijk niet allemaal op dezelfde hoogte hangt. Maak de zithoek af met sierkussens in verschillende prints, een plaid met franje en pampastakken voor wat extra structuur.

Wabi Sabi wanddecoratie

Industriële meubels

Een Wabi Sabi interieur mag best een beetje stoer zijn. Kies voor industriële meubels van merken als BePureHome en Zuiver en combineer ze met exotische accessoires voor een authentieke en tijdloze look. Het hoeft juist niet allemaal bij elkaar te passen. Ga voor een unieke mix van items die jouw interieur persoonlijk en perfect imperfect maken.

Wabi Sabi meubels

Lees meer