Warm en knus binnen: musthaves voor het najaar
Ruimtes
09
SEP '21

Warm en knus binnen: musthaves voor het najaar

Terwijl de zomer langzaam ten einde loopt, reflecteren we op de afgelopen periode. Hoe kunnen we meer tot rust komen en wat maakt ons nou écht gelukkig? Wij geloven dat een warme sfeer van een huis een thuis maakt, waar je helemaal ontspant en volledig jezelf kunt zijn. Ontdek de mooiste woonmusthaves voor het najaar en creëer hiermee een warm en knus interieur.

placeholder
Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Warme woonaccessoires

Voor een warm en knus interieur heb je drie basiselementen nodig: natuurlijke materialen, een kleurenpalet van herfsttinten en woonaccessoires met veel structuur. Combineer een houten of stenen vloer bijvoorbeeld met een zacht vloerkleed en een stoffen poef. Voeg daar een paar stijlvolle kussens en plaids aan toe en vergeet ook vooral de kaarsen niet.

Perfecte plaids

4 van 6 artikelen gezien


Knusse leeshoekjes

Het geheim van interieurstyling zit 'm in de juiste balans tussen vormen en structuren. Combineer woonaccessoires van hout, stof, aardewerk en papier naar hartelust met retro meubels en industriële verlichting van Dyson voor een geheel eigen stijl.

Zo creëer je een cocon van rust en sereniteit, waar je heerlijk kunt ontspannen met een goed boek. Onmisbaar in jouw leeshoekje: een comfortabele fauteuil om in weg te dromen.

Onmisbare boeken

4 van 6 artikelen gezien


Najaarsgeuren

Geur, herinnering en emotie zijn sterk aan elkaar verbonden. Heb je fijne herinneringen aan een bepaalde geur? Voeg deze dan zeker toe aan je interieur voor een harmonieuze sfeer. Wil je juist nieuwe gewoontes creëren dit seizoen? Kies dan voor najaarsgeuren met houtachtige en kruidige geurtonen zoals cederhout, musk, kruidnagel en verse stro voor de ultieme herfstsfeer.

In geuren en kleuren

4 van 12 artikelen gezien