Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Wereldkeukens
Eten & Drinken
18
FEB '21

Wereldkeukens

Voor onze nieuwe koken & tafelen collectie gingen wij op culinaire wereldreis van Europa tot Azië en Zuid-Amerika. Laat je inspireren door deze smakelijke wereldkeukens en dek de eettafel in bijpassende stijl.

Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Klassiek Frans

De stijl van de Franse keuken is net zo klassiek als de ingrediënten zelf. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit staat centraal en dat komt terug in alle details. Zorg voor een goedgevulde kaasplank met een chic mes en geef het inschenken van de - uiteraard Franse - wijn net even meer cachet met een mooie decanteerkan.

Stijlvolle serveerplanken

4 van 12 artikelen gezien


Exotisch Surinaams

Breng de eettafel in tropische sferen met het kleurrijke servies van Zuperzozial en dessins van palmbladeren en exotische dieren. Wat je het beste kunt opdienen tijdens een Surinaams eetfeestje? Wat dacht je van Pom: een traditionele ovenschotel van Creoolse oorsprong, of Roti: het bekende Surinaamse platbrood met gekruide bijgerechten zoals kousenband en kip masala?

Vrolijk Mexicaans

Mexicaans eten is vol van kleur én smaak. Spice it up met felgekleurde jalapeños of tone it down met een flinke schep guacamole en zure room. Verwen je gasten met traditionele taco’s met vlees, bonen en ui en schenk hierbij een pittige Margarita of een ijskoud biertje voor de ultieme Mexicaanse sfeer.

Kleurrijke serviezen

4 van 12 artikelen gezien


Spannend Aziatisch

De Aziatische keuken is misschien wel de meest diverse keuken ter wereld. Spannende smaken van mild zoetzuur tot extreem pittig maken van elk gerecht weer een bijzondere ervaring. Ontdek jouw favoriete specialiteit en laat je voor het servies en de tafeldecoratie inspireren door de smaken en geuren uit het Verre Oosten.

Lees meer