Woonkamertrends
Ruimtes
09
MRT '22

Woonkamertrends 2022

De woonkamer was het afgelopen jaar de centrale plek van het huis, waar naast gewoond ook gewerkt, gesport en vergaderd werd. Nu er weer meer geleefd mag worden, is het tijd om de woonkamer wat extra liefde te geven. Ontdek de mooiste woonkamertrends van 2022.

Geschreven door
IngridContent Creator Lifestyle

Een vleugje vintage

We staan aan het begin van de lente en meer dan ooit hebben we behoefte aan nieuwe inzichten en ervaringen. In ons interieur pronken elegante meubelstukken en minimalistische accessoires, gecombineerd met een vleugje vintage in de vorm van retro vormen en prints. Dit is moderne nostalgie om elke dag weer intens van te genieten.

Moderne nostalgie

4 van 12 artikelen gezien


Japandi

Japandi is misschien wel de meest geliefde woonstijl van het moment. Het is een combinatie van Scandinavisch minimalisme en Japanse contrasten. Zwart en wit, steen en papier, effen en prints: ze zijn allemaal perfect in balans voor een hoog Zen-gehalte in huis. Onmisbaar in een Japandi-interieur zijn objecten met bijzondere vormen, zoals de fantastische vazen van 101 Copenhagen.

Voor een serene sfeer

4 van 12 artikelen gezien


Kunstige kaarsen

In een minimalistisch interieur krijgen de accessoires een podium. Ze verliezen hun functionaliteit en nemen de identiteit van kunstobject aan. Dit seizoen zien we originele vazen zonder bloemen en beeldschone kaarsen die niet hoeven te branden. Tenzij we investeren in een geurkaars, dan vullen we de woonkamer met onweerstaanbare geuren om onze zintuigen te prikkelen en oude herinneringen op te halen.

In geuren en kleuren

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer