Woonkamertrends
Ruimtes
24
MRT '21

Woonkamertrends 2021

De woonkamer was het afgelopen jaar de centrale plek van het huis, waar naast geleefd ook gewerkt, gesport en vergaderd werd. Het is tijd om onze woonkamer een beetje extra liefde te geven met elegante accessoires en bijzondere stijlen waar je elke dag opnieuw blij van wordt. Wij zetten de mooiste woonkamertrends van 2021 voor je op een rij.

placeholder
Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Line art

Je hebt ze ongetwijfeld voorbij zien komen: lijntekeningen aan de wand. Ze vallen onder de kunstvorm line art en veroverden het hart van menig interieurliefhebber.

In 2021 beperkt deze trend zich niet meer tot wanddecoratie, want ook meubels en woonaccessoires met bijzondere lijnen winnen het aan populariteit. Style jouw favoriete posters met een draadstoel van metaal en een robuste houten kruk voor een stoer contrast.

Buiten de lijntjes

Smart home

In 2021 zien we dat technologie en stijl elkaar niet in de weg hoeven te staan. Sterker nog, je slimme speaker kan best het pronkstuk van de woonkamer worden. Match de kleur en vorm van jouw gadget met de rest van het interieur en creëer zo een smart én stijlvol home.

Hey Google

Statement pieces

Dit seizoen gaan we terug naar de essentie en verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Investeer daarom in enkele tijdloze meubelstukken en accessoires en houd de rest van het interieur rustig.

Zo komt jouw statement piece volledig tot z'n recht. Dit kan bijvoorbeeld een design kruk zijn, maar ook een bijzondere kandelaar of een glazen ornament.

Maak een statement

Design by nature

Zet de ramen open, adem frisse lucht in en laat de zon naar binnen schijnen. Design by nature is de schoonheid van de natuur gevangen in voorwerpen die warmte en sfeer toevoegen in jouw woonkamer.

Van houten meubels tot woonaccessoires van aardewerk en droogbloemen in plaats van kunstplanten: natuurlijke materialen nemen in 2021 ons interieur over.

Natuurlijke materialen