Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Woonkamertrends
Ruimtes
24
MEI '23

Woonkamertrends lente/zomer 2023

De woonkamer is het hart van het huis. Het is dé vertrouwde plek waar we ontspannen, gezellig samenkomen en bijzondere momenten met elkaar delen. Geef je interieur een upgrade en ontdek de mooiste woonkamertrends van lente/zomer 2023.

Eenvoudige glamour

We wenden dit seizoen tot items en materialen die vertrouwd aanvoelen en grijpen terug naar de glam van de jaren '20 en midcentury: de trend Quiet Glamour trekt steeds meer onze aandacht. Luxe materialen en elegante, sierlijke vormen zijn kenmerkend voor deze stijll. Combineer opvallende it-items, zoals de sierkussens en plaids van Claudi, met eenvoudige accessoires om de rust te bewaren.

Vleugje glam in huis

4 van 8 artikelen gezien


Eclectisch: mix & match

Authentiek, persoonlijk en een mix van verschillende stijlen: combineer alles naar hartelust met een eclectisch interieur. In het nieuwe seizoen matchen we graag elementen uit nieuwe en oude, vertrouwde interieurstijlen met elkaar. Ga voor statement items. in verschillende materialen en maak van je huis een unieke expositie. Creëer een harmonieus geheel door een kleur of materiaal te laten overheersen.

Creëer een eclectische expositie

4 van 8 artikelen gezien


Wabi-Sabi: kunst van imperfectie

We verlangen meer dan ooit naar de rustgevende werking van de natuur. Dit seizoen omarmen we de Japanse filosofie, waar de schoonheid van imperfectie en vergankelijkheid worden benadrukt. Karakteristieke servies en woonaccessoires van organische vormen krijgen een podium. Ervaar het ultieme Wabi-Sabi gevoel met de Inku by Sergio Herman-collectie collectie van Serax en creëer met een aards kleurenpalet de nodige rust in je woonkamer.

Ontdek nog meer van Serax

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer