Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zoncosmetica van Lancaster

Karen, Content Editor

Lancaster is één van de grootste zoncosmeticamerken bij de Bijenkorf en biedt je huid de beste producten voor in de zon. Van speciale zonverzorging voor rondom je ogen tot verkoelende mist-sprays, zelfbruiners en after sun: gewapend met de zoncosmetica van Lancaster behaal én behoud je een gezonde teint.

Zonnebrandcrème

De meeste voorkomende vorm van zoncosmetica is zonnebrandcrème. De fijne textuur hiervan voelt zacht aan op je huid en geeft vaak ook een lekker geurtje mee. Het aanbod zonnebrandcrèmes van Lancaster biedt een variatie in SPF-factors maar garanderen allen een optimale bescherming dankzij het exfoliërende Smart Tone Complex. Hierdoor versmelt de crème extra snel met je huid en krijgt deze een egale, bruine uitstraling.

Zonnebrandolie

Bij zonnebrandolie hoort vaak de verwachting dat deze niet zo beschermend is als een normale zonnebrandcrème. Toch kun je ook deze vorm van zoncosmetica met een hoge factor vinden. De Sun Beauty Satin Sheen Oil Fast Tan Optimizer van Lancaster is een zijdezachte olie die de huidt voedt en zorgt voor een diepe, bruine teint. Daarnaast biedt deze zonnebrandolie een SPF30 bescherming. Zoncosmetica voor de oogcontouren

Omdat het gebied rondom de ogen heel teer en kwetsbaar is, ligt deze in de vuurlinie als de zonnestralen toeslaan. Het verdient dan ook op maat gemaakte bescherming. Lancaster heeft daarom ook speciale zonbescherming voor de oogcontouren. Een luchtige, niet-vette crème met het Melanin Inhibitor Complex beschermt dit gevoelige gedeelte van de huid, zonder de ogen te irriteren.

After sun

Je huid verzorgen ná het zonnen is net zo belangrijk als tijdens. Ook al wordt het soms vergeten, een goede after sun is een essentieel voor elke zonaanbidder. Niet alleen zorgt dit er voor dat je huid gehydrateerd blijft, ook kan het dé remedie zijn tegen oververhitting. De after sun producten van Lancaster komen in klassieke lotions, maar ook in de vorm van verfrissende sprays. Tevens biedt Lancaster ook een after sun die ervoor zorgt dat je zongebruinde teint intenser wordt.

Zelfbruiners

Soms is je huid wel toe een zongebruind kleurtje, maar is er in ons kikkerlandje geen zonnestraal te bekennen. Gelukkig zijn daar de zelfbruiners van Lancaster. Deze vaak marmelade-achtige substanties trekken snel in de huid en laten direct een subtiele goudbruine kleur achter. Je shopt de zelfbruiners van Lancaster speciaal voor het gezicht of voor zowel het gezicht als lichaam.