DE BIJENKORF INSPIRATIEDAG

Leuk dat je naar de inspiratiedag komt. Kies hier welke keuzesessie je wil volgen.

KEUZESESSIE A: ONS BIJZONDERE MERK

In deze sessie ga je in gesprek met directieleden Marjolijn Meynen en Vincent Sturkenboom over ons merk. Waarvoor staan we als merk en welk gevoel willen we teweegbrengen in de harten en hoofden van onze gasten? Hoe gaan jullie in de vormgeving en beleving van het merk komend jaar ervaren dat de Bijenkorf altijd het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis is, waar iedereen bijzonder is?

Ik meld me aan

Keuzesessie B: Duurzaam ondernemen

We geven om mens, dier en milieu en vragen een positieve verandering, van onszelf en onze leveranciers. In deze sessie ga je in gesprek met directieleden Ramon de Kok en Ninke Gijzel over hoe we ons duurzaamheidsbeleid de komende jaren voortzetten en hoe we samen werken aan een leefbaar (bedrijfs-)klimaat.

Ik meld me aan

Keuzesessie C: Hoe bereiken we onze gasten?

Directieleden Machiel Lagerweij en Pieter Heij gaan in deze sessie met je in gesprek over hoe we onze gasten bereiken. Wist je dat online campagnes er juist voor zorgen dat er meer traffic naar de winkels komt? En andersom: dat outdoor op straat juist weer goed is voor online? Kortom; online en offline versterken elkaar en wij praten je bij hoe wij dat nog verder benutten.

Ik meld me aan

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl