Interne app

Interne App

Bij de Bijenkorf maken we gebruik van een interne app. Omdat de interne app ons belangrijkste communicatiekanaal is, vinden we het belangrijk dat ook collega's van concessiepartners toegang krijgen.

Op deze manier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, en heb je de mogelijkheid om met je collega’s van de afdeling te communiceren.

Door het verstrekken van je gegevens geef je akkoord om per mail een uitnodiging te ontvangen om toegang te krijgen tot de interne app van de Bijenkorf. Je ontvangt de uitnodiging binnen 10 dagen.

Zodra je een account aanmaakt, word je automatisch ingedeeld op de afdeling waarop je werkt. Via de mail ontvang je ook instructies hoe je gemakkelijk de iPhone-app of de Android app kunt downloaden.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het HR Service Center van de Bijenkorf via het nummer 0800 0440.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl