Winkels & Openingstijden
Klantenservice

InWear

InWear is opgericht in 1969 in Kopenhagen. Het merk werd opgericht als een modelabel voor coole, stadse meisjes met een vrouwelijke en zelfverzekerde uitstraling. De iconische stijl van het merk was meteen een succes en definieert tot vandaag nog steeds InWear.
  • Home
  • arrow-small__rightInWear

InWear

5 artikelen

InWear bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie damesmode en accessoires van InWear. Het van oorsprong Deense merk produceert damesmode die zelfvertrouwen en het gevoel van vrijheid geeft. Dat zie je terug in de jurken van InWear en rokken van InWear. Speelse patronen, zwierige materialen en mooie silhouetten. Ook de tops van InWear bevatten vrolijke kleuren en patronen. Natuurlijk kun je jouw look compleet maken met een mooi accessoire van InWear, zoals een sjaal.

De filosofie van InWear

InWear staat voor damesmode die in het hier en nu relevant is. Trends komen en gaan. Maar mode waarin een vrouw zich goed voelt en graag draagt blijft altijd bestaan volgens InWear. En dat is dan ook de filosofie achter hun creaties: tijdloos maar chique en altijd met een twist. Kwalitatief hoge stoffen en de juiste snit. Bij de Bijenkorf vind je InWear-damesmode waar je nog jaren plezier van hebt en mooi blijft.