IXXI

Met de wanddecoratie van IXXI heb je in no-time een prachtig kunstwerk in elkaar. Bij de Bijenkorf heb je de keuze uit vele mooie designs: wat dacht je bijvoorbeeld van zachtroze kersenbloesems of een tropische jungle? Waar je ook voor kiest, met IXXI haal je altijd een echte eyecatcher in huis.
  • Home
  • arrow-small__rightIXXI

IXXI

1 artikelen
  • Wandsystemen
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

IXXI bij de Bijenkorf

Het Nederlandse merk IXXI biedt een geheel nieuw concept op het gebied van wanddecoratie! De wanddecoratie van IXXI bestaat namelijk uit kaarten die aan elkaar te bevestigen zijn middels verbindingsstukken. Zo heb je in een rap tempo een prachtig kunstwerk in elkaar zonder spijkers te hoeven gebruiken. De Bijenkorf biedt een zeer gevarieerde selectie aan IXXI wanddecoratie: zo kun je kiezen uit ruim 100 exemplaren om de ruimte mee te sieren.

Laat je verrassen door de wanddecoratie van IXXI

De mogelijkheden zijn eindeloos met de wanddecoratie van IXXI. Of je nu een gehele wand wilt versieren of juist alleen een klein gedeelte van de muur: IXXI biedt decoratie in verschillende formaten. Ben je een dierenliefhebber? Kies dan uit één van de vele opties waarin bijvoorbeeld een flamingo, vis, vogel of zelfs eenhoorn staat afgebeeld. Meer van de botanische dessins? Ook dan kun je met de wanddecoratie van IXXI je hart ophalen. Of ga voor één van de klassiekers zoals de Mona Lisa of Girl with a pearl earring wanddecoratie.