J Brand

J Brand maakt klassieke, sophisticated jeans met een goede pasvorm. De jeans van het merk worden gemaakt van een hoge kwaliteit, soepel stretch-denim.
  • Home
  • arrow-small__rightJ Brand

J Brand

1 artikelen
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

J Brand bij de Bijenkorf

Creativiteit en innovatie staan hoog in het vaandel bij dit label. J Brand blijf dan ook innoveren en komt ieder seizoen met nieuwe, betere, modellen. Er zijn enkele modellen die keer op keer terug te zien zijn in de collectie van J Brand. Dat zijn de ‘skinny’, de ‘flared’, de ‘destroyed’ en de ‘boyfriend’ jeans. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Proenza Schouler en Christopher Kane.

De geschiedenis van J Brand

Het merk J Brand is opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in het produceren van jeans. Het merk onderscheid zich door tijdloze, klassieke jeans te creëren die geïnspireerd zijn op de natuurlijke vormen van het lichaam. Het doel van het merk is dat vrouwen zich goed en mooi voelen. J Brand was het eerste merk dat de dark washed skinny jeans op de markt bracht. Ook was J Brand voorloper op trends als Love Story flare en Houlihan cargo pant. In 2008 werd de eerste mannen lijn van dit merk geïntroduceerd. Het in California gevestigde merk heeft tegenwoordig winkels en verkooppunten in meer dan 25 landen wereldwijd.

J Brand jeans

In de uitgebreide collectie van J Brand wordt een ruime keuze aan jeans aangeboden. Deze jeans hebben als overeenkomst, dat ze allemaal een perfecte pasvorm hebben. De skinny jeans is een echte musthave die iedere vrouw in haar kast moet hebben. Een goede skinny als die van J Brand is een investering die jaren mee gaat. De cropped jeans is helemaal van nu, net even wat korter. Dit model gaat super goed met een enkellaarsje, waarbij je dan nog net een stukje enkel laat zien. J Brand heeft ook flared jeans in haar assortiment. Je kan tegenwoordig niet meer om dit model heen. Deze jeans gaat dan ook goed samen met zo’n beetje ieder type schoen. De jeans van J Brand zijn er in uitvoeringen met zowel veel als weinig stretch.