Winkels & Openingstijden
Klantenservice

JBL

Met de audioapparatuur van JBL geniet je thuis en onderweg van een premium geluidskwaliteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een JBL bluetooth speaker of van een JBL koptelefoon? De koptelefoons, speakers en oordopjes zijn uitgevoerd in verschillende opvallende kleuren, zoals mintgroen, blauw en rood. Hoe beluister jij straks muziek?

JBL

35 artikelen
  • Bluetooth speakers
Filter & sorteer
35 artikelen
35 van 35 gezien

JBL bij de Bijenkorf

Ontdek de collectie speakers en koptelefoons van JBL bij de Bijenkorf. JBL staat voor 'James Bullough Lansing', de oprichter van het bedrijf. Het bedrijf is een Amerikaanse producent in geluidsapparatuur en werd opgericht in 1946. JBL richtte zich destijds op het verbeteren van geluidstechnologie in bioscopen. Sinds de jaren ’80 begon JBL met geluidsapparatuur voor thuis. En nu kunnen we overal waar we willen genieten van de uitstekende JBL geluidskwaliteit!

Bluetooth speakers en draadloze koptelefoons van JBL

Bij de Bijenkorf vind je zowel de draadloze koptelefoons als de bluetooth speakers van JBL. Deze speakers worden ontworpen in verschillende kleuren, zoals mintgroen, roodbruin en blauw. De bluetooth speakers, waaronder de bekende JBL Xtreme, JBL Tuner en JBL Go, produceren een krachtig geluid met een goede bas, en zijn waterdicht. Ook de draadloze koptelefoons van JBL bieden een uitstekend geluid dankzij de hoogwaardige JBL geluidtechniek. Zonder tussendoor opladen kun je hier wel 16 uur lang van genieten. De koptelefoons voelen comfortabel aan op de oren en zien er bovenal uiterst stijlvol uit. Draag je liever oordopjes met een subtiel design? Ook de oordopjes van JBL leveren een hoge geluidskwaliteit met een uitstekende bas. De silicone platte kabel zorgt ervoor dat de oortjes niet in de knoop raken.

Wat is de beste JBL speaker om te kopen?

Dankzij het ruime aanbod JBL speakers, vind je geheid dé speaker die perfect aansluit op jouw lifestyle. Zo beschikt de JBL Xtreme speaker over een praktische draagriem, waardoor je deze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De JBL Go speaker is daarentegen compact én vormt daarom de perfecte on-the-go speaker.

Hoe lang gaat de batterij van een JBL speaker mee?

De batterijduur van een JBL speaker verschilt per uitvoering. Vaak staat de grootte van de speaker in verband met de batterijduur. Zo gaat de batterij van de JBL Charge speaker ruim 20 uur mee. De kleinere JBL Tuner speaker heeft daarentegen een batterijduur van 12 uur.