Winkels & Openingstijden
Klantenservice

binnenkort weer verkrijgbaar JcSophie

JcSophie is het moderne en ultiem vrouwelijke Nederlandse modemerk. Het merk maakt veelvuldig gebruik van lichte stoffen in combinatie met zachte, effen kleuren en eclectische prints. JcSophie is binnenkort weer verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Ontdek vergelijkbare merken

JcSophie binnenkort weer bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf shop je binnenkort weer de ultra-vrouwelijke mode van JcSophie online. Het merk, dat is opgericht in 2014, ontwerpt moderne klassiekers met verfraaide details. Dankzij het veelvuldige gebruik van lichte stoffen die gecombineerd zijn met zachte kleuren en prachtige prints verrijk jij je garderobe met tijdloze mode. Ben jij al fan?

JcSophie voor ieder seizoen

JcSophie ontwerpt ieder seizoen een nieuwe collectie, zodat je zowel in de zomer als in de winter bent voorzien van stijlvolle kleding. In de lente wordt er gebruik gemaakt van luchtige jurken en frisse kleuren. Maar in de herfst- en wintercollectie kun je bij het merk terecht voor comfortabele truien en warme JcSophie jassen. Het merk houdt rekening met de stijl van de moderne vrouw, zodat alle stukken gecombineerd kunnen worden. Ontdek het in de JcSophie damescollectie van de Bijenkorf, coming soon!