Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Jerome Dreyfuss

Jerome Dreyfuss lanceerde in 2002 zijn eerste collectie bestaande uit accessoires en lederwaren. Iedere tas en ieder accessoire is gemaakt van het beste leer en krijgt een mannelijke naam die de persoonlijkheid van het item weerspiegelt.

Jérôme Dreyfuss

9 artikelen
  • Crossbodytassen
  • Schoudertassen
  • Handtassen
  • Shoppers
  • Clutches
Filter & sorteer
9 artikelen
9 van 9 gezien

Jérôme Dreyfuss bij de Bijenkorf

In 2002 riep Jérôme Dreyfuss zijn gelijknamige merk in het leven met de lancering van zijn eerste accessoirecollectie, 'Roots de Luxe'. De zeer lichte, flexibele, subtiele, maar elegante tassen van leer waren gelijk een succes. Tot op de dag van vandaag focust Jérôme Dreyfuss zich dan ook op het ontwerpen van leren tassen en accessoires voor vrouwen, waarmee het Parijse merk bekend is geworden.

Jérôme Dreyfuss tassen voor dames

Ben je nog op zoek naar een comfortabele, maar verfijnde leren tas van hoogwaardige kwaliteit? Dan zit je bij Jérôme Dreyfuss aan het juiste adres. Je vindt ze in verschillende maten en kleuren: van kleine schoudertassen in opvallende kleuren tot heuptassen in klassiek zwart. De Jérôme Dreyfuss tassen zijn zo ontworpen dat ze de perfecte aanvulling vormen op je lifestyle.