Winkels & Openingstijden
Klantenservice

JIGSAW

Jigsaw is een tijdloos Brits modelabel met een Style & Truth principe: elk individu heeft de vrijheid om een eigen stijl te ontwikkelen in plaats van iedere modetrend te volgen. De kledingstukken staan bekend om de mooiste stoffen en exclusieve prints.
  • Home
  • arrow-small__rightJigsaw
73 artikelen
Filter & sorteer
73 artikelen

Jigsaw bij de Bijenkorf

Jigsaw is het merk waar je moet zijn om een stijlvolle basisgarderobe aan te leggen. De collectie biedt volop keus aan essentiële basics van luxe materialen waar je jarenlang plezier van kan hebben. Kies bijvoorbeeld voor een comfortabele Jigsaw trui of vest die je met iedere outfit kan combineren. Voor wat meer uitgesproken items ben je bij Jigsaw ook aan het juiste adres. Met originele prints, glanzende velours en enkele flamboyante details bewijst het merk dat tijdloos zeker niet gelijk staat aan saai. Met een jurk van Jigsaw steel jij de show op ieder feestje!

De zakelijke outfit

Een satorial outfit van Jigsaw is een musthave voor iedere vrouw. De minimalistische blazers van Jigsaw hebben een perfecte pasvorm en zijn prachtig afgewerkt tot in de fijnste details. De nette pantalons zijn gemaakt van luxe stoffen met een lichte bi-way stretch en creëren een modern silhouet. De flatteuze rokken van Jigsaw kleden mooi af. Deftig als onderdeel van een mantelpakje of sophisticated met een vleugje sexappeal in combinatie met stiletto hakken en een nauwsluitende blouse.

De geschiedenis van Jigsaw

Jigsaw is in 1972 opgericht door John Robinson en Malcolm Webster. Na een vakantie in Turkije keerde het echtpaar terug met een jas van schapenhuid, die erg gewild bleek binnen hun vriendenkring. John en Malcolm vertrokken opnieuw naar Istanbul om een grote voorraad jassen in te slaan, die ze vervolgens verkochten vanuit een leegstaand postkantoor in Wiltshire. Niet lang daarna werd de eerste winkel geopend in Brighton.

Duurzaam en eerlijk

Jigsaw heeft een milieuvriendelijk beleid en hecht veel waarde aan een goede levenskwaliteit en veilige arbeidsomstandigheden van al zijn medewerkers. Soms besteedt het merk ook aandacht aan maatschappelijke en politieke kwesties. Zo pleitte Jigsaw voor immigratie in hun campagnes, door aan te geven dat de iconische Britse stijl waar ze bekend om staan nooit 100% Brits is. “Zonder immigratie zouden we aardappelen verkopen”, was hun spraakmakende slogan.