Jimmy Choo

Hoewel het merk geroemd wordt om haar luxe schoudertassen en clutches, zijn schoenen toch echt het handelsmerk van Jimmy Choo. Al in de jaren '90 was het schoenenmerk het gesprek van de dag in het modieuze Londen.

20 artikelen
  • Sneakers
  • Biker boots
  • Pumps
  • Sandalen
Filter & sorteer
  • 20 artikelen
20 van 20 gezien

Hoewel het merk geroemd wordt om haar luxe schoudertassen en clutches, zijn schoenen toch echt het handelsmerk van Jimmy Choo. Al in de jaren '90 was het schoenenmerk het gesprek van de dag in het modieuze Londen.

Jimmy Choo bij de Bijenkorf

Opgericht in Londen’s East End begon schoenenmaker Jimmy Choo in de vroege jaren ’90 aan het vormgeven van zijn merk. Wanneer diens nichtje zich in 1996 aansluit bij hem aansluit markeerde dat de officiële geboorte van het merk Jimmy Choo. Al snel kende het merk succes, mede dankzij de sexy uitstraling van de schoenen, de moderne stijl en het Italiaanse vakmanschap. Vele celebrities en zelfs royalty konden dan ook niet wachten om een ontwerp van Jimmy Choo te bemachtigen.

Schoenen van Jimmy Choo
Schoenen zijn het handelsmerk van Jimmy Choo, en deze shop je vanaf nu ook bij de Bijenkorf. De collectie bestaat uit vrouwelijke sandalen met stilettohak, chique pumps en sleehakken. Maar ook voor fashionable sneakers en meer zakelijke hakken van Jimmy Choo ben je bij de Bijenkorf aan het goede adres.

Geuren van Jimmy Choo
Niet alleen shop je bij de Bijenkorf schoenen van Jimmy Choo, ook kun je terecht voor de heerlijke geuren van het merk. Van eau de parfums tot eau de toilettes en luxe giftsets: je vindt ze hier. Ontdek de fruitige damesgeuren van Jimmy Choo en bekijk daarnaast ook de selectie herengeuren.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl