Jimmy Choo

Jimmy Choo was in de jaren '90 al het gesprek van de dag in het modieuze Londen. Tegenwoordig is Sandra Choi, de nicht van Jimmy Choo, de Creative Director van het merk en zien we het glamoureuze Italiaanse vakmanschap vaak terug op de rode loper. Ontdek jouw favorieten uit de nieuwe collectie bij de Bijenkorf.
  • Home
  • arrow-small__rightJimmy Choo

Jimmy Choo

154 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
154 artikelen

Jimmy Choo bij de Bijenkorf

Opgericht in Londen’s East End begon schoenenmaker Jimmy Choo in de vroege jaren ’90 aan het vormgeven van zijn merk. Wanneer diens nichtje zich in 1996 aansluit bij hem aansluit markeerde dat de officiële geboorte van het merk Jimmy Choo. Al snel kende het merk succes, mede dankzij de sexy uitstraling van de schoenen, de moderne stijl en het Italiaanse vakmanschap. Vele celebrities en zelfs royalty konden dan ook niet wachten om een ontwerp van Jimmy Choo te bemachtigen.

Jimmy Choo schoenen

Hoewel het merk geroemd wordt om haar luxe Jimmy Choo tassen en clutches, zijn schoenen toch echt het handelsmerk van Jimmy Choo. Al in de jaren '90 was het schoenenmerk het gesprek van de dag in het modieuze Londen. De collectie Jimmy Choo schoenen bestaat uit vrouwelijke sandalen met stilettohak, chique pumps en sleehakken. Maar ook voor fashionable sneakers en meer zakelijke hakken van Jimmy Choo ben je bij de Bijenkorf aan het goede adres.

Jimmy Choo geuren

Niet alleen shop je bij de Bijenkorf schoenen van Jimmy Choo, ook kun je terecht voor de heerlijke geuren van het merk. Van eau de parfums tot eau de toilettes en luxe giftsets: je vindt ze hier. Ontdek de fruitige damesgeuren van Jimmy Choo en bekijk daarnaast ook de selectie herengeuren.