Binnenkort online Jockey

Het Amerikaanse ondergoedmerk Jockey is al jaren een van de pioniers op het gebied van ondermode. Wat ooit begon in 1876 met sokken, is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Jockey binnenkort bij de Bijenkorf

Het Amerikaanse merk Jockey weet al jaar en dag het mooiste ondergoed voor dames en heren te maken. Met meer dan 140 jaar ervaring zijn ze een waar begrip binnen de modewereld en een pionier op het gebied van trends. Jockey maakt gebruikt van kwalitatief hoogwaardige materialen en er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking. Jockey ondergoed is voorzien van een perfecte pasvorm, ultiem draagcomfort en uniek design.

Jockey ondergoed

Met 140 jaar ervaring is Jockey een leidende partij binnen de kledingindustrie. Het bedrijf begon in 1876 met het maken van sokken en heeft dit inmiddels uitgebreid naar ondergoed en loungewear. De designs van Jockey zijn authentiek met veel aandacht voor bewegingsvrijheid en draagcomfort. Het Amerikaanse label is verkrijgbaar in meer dan 147 landen over de hele wereld en binnenkort ook bij de Bijenkorf.

Ontdek vergelijkbare artikelen