José Eber

José Eber is de eigenaar van het gelijknamige haarstyling merk. Hij is een bekende haarstylist in de glamourstad Los Angeles en heeft daar vele bekende sterren mogen helpen met hun haar. Door de jaren lange ervaring heeft José Eber de juiste technologie ontwikkeld om het haar te stijlen. De krul- en stijltangen van José Eber zorgen voor supersnel glanzend resultaat. Voor de beste bescherming tegen de hitte gebruik je de José Eber haarverzorging.

De mooiste krullen

Met de krultang van José Eber maak je de mooiste krullen in een handomdraai. De krultang is keramisch gecoat en de ionische technologie voorkomt pluizig of statisch haar. Met de José Eber Clipless krultang 19 mm zorg je voor fijne, natuurlijke en beachy krullen. De Clipless Curling Iron krultang zorgt juist weer voor een look met grote krullen. Bij de stylingtools wordt een hittebestendige handschoen geleverd zodat je de krultang gemakkelijk kunt aanraken.

Creëer prachtig steil haar

De José Eber stijltangen maken het steilen van het haar gemakkelijker dan ooit. De Jose Éber HST Infrared wet/dry stijltang kan zelf gebruikt worden op zowel droog als nat haar. De Digital Straightening Brush stijltang is een combinatie van een stijltang en een haarborstel en is uitgerust met keramische borstels en een warmteregelaar. Met de stijlborstel creëer je eenvoudig perfect, glanzend steil haar.