Winkels & Openingstijden
Klantenservice

K18

K18 is een vooraanstaand merk in haarverzorging, bekend om hun innovatieve aanpak om beschadigd haar te herstellen en te versterken met de Bioactive Peptide-technologie. Ontdek de kracht van K18 en geniet van stralend, gezond haar als nooit tevoren.

K18

4 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
4 artikelen
4 van 4 gezien

K18 bij de Bijenkorf

Maak kennis met dé grensverleggende wetenschappelijke doorbraak binnen de wereld van haarverzorging: K18. Met K18 breng je jouw lokken binnen 4 minuten weer terug naar hun oorspronkelijke én met name gezonde staat. Kortom: K18 is dé oplossing om beschadigd haar te herstellen.

Sterk, gezond & lang haar met K18

Na ruim 10 jaar onderzoek vonden wetenschappers een combinatie van unieke peptiden die het mogelijk maken om beschadigd haar te herstellen. Denk hierbij aan chemisch behandeld haar of hitteschade door de krul- en stijltang. K18 is in staat om binnen 4 minuten de natuurlijk keratine structuur van het haar te repareren. Gebroken keratine ketens worden weer aan elkaar verbonden én dit resulteert in gezond en vooral sterk haar. Het gepatenteerde K18 peptide is hét geheime ingrediënt dat deze indrukwekkende beloftes waar weet te maken.

Herstel beschadigd haar binnen 4 minuten met K18

Het gebruik van K18 heeft een zeer specifieke gebruiksaanwijzing. Zo dien je je haar eerst te wassen en géén conditioner of masker te gebruiken. Het K18 haarmasker kan de haarschacht anders niet doordringen. K18 is een zogeheten leave-on product. Dit betekent dat het aangebracht dient te worden als een regulier haarmasker, máár nadien niet uitgespoeld moet worden. Droog en beschadig haar herstellen is vanaf nu zeer gemakkelijk én vanaf het eerste gebruik zie je al resultaat. Instant satisfaction!